2777
2789
عنوان

شوهر گاو

265 بازدید | 16 پست

دخترم از عصر تب داره بالا پایین میشه

شوهرم زنگ زد گفت آنید کجاس گفتم مریضه تب داره خابیده

گفت چرا ب من نگفتی 

گفتم تو ماموریتی کجایی ک بهت بگم 

گفت دارو دارید گفتم برای دو بار توش مونده گفت باز داری بی مسئولیتی میکنی زر میزنی

گفت زنگ میزنم مامانم گفتم اون خابه نزن ( با مادرشوهر زندگی میکنم) زنگ زده داره داد هوار میکنه ک چرا بچمو نبردید دکتر و..... مادرشوهرمم اومده منو فحش میده گوشیو داد ب من گفتم چیه نصف شبی؟ 

بهم میگ غلط کردی بچه تب داره نمیگی گفتم الان خوبه تب نداره دیگ

باز عربده کشید مادرشم اونور فحش میداد

گفتم مردی زنو بچتم میبردی پیش خودت دیگ اینجوری مریض شدن ببری دکتر 

گفت کی رم تو دهن بابات چی میگی مگ اونحا همه مردن ک کسی نیست ببره دکتر قطع کردم

بخدا دیگ خستم کرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواستم بگم چرا به شوهرتون توهین میکنید دیدم واقعا هم گاوه (با عرض معذرت)

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

همه چیز خوب بود تا رسيديم به فحشش که غیر قابل بخششه 

ولی شمام بچت از عصر تب داشت همون موقع میبردی دکتر یا حداقل میرفتی تب بر براش میگرفتی تا فردا چطور میخوای کنترلش کنی اخه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

مـــــــرد؟؟؟؟؟؟اصلا این اسم مناسبشون نیست پست ترین موجودات روی زمین همینان که با یه زن اینجوری رفتار میکنن و حرف میزنن اینهمه زن زحمت میکشه بچه رو ب شکم میکشه بدنیا میاره با کلی درد نگهداری می‌کنه بخدا اگه یه ثانیه بتونن درد زایمان تحمل کنن دیگه دهن گشادشونو وا نمیکنن

تو روستاییم کسی نبود ببرتش

عزیزم 🥲

نمیشد همون موقع به مادر شوهرت بگی بیا ببریمش دکتر؟ گناه داره بچه تا صبح میخوای چیکار کنی؟

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

نه زنا این حقو ندارن تنهایی برن

از کسی نمیتونی تب بر بگیری؟ چند سالشه بچه؟ 

همسایه ای کسی؟