2777
2789
عنوان

چه مواد غذایی برای وزن گیری جنین خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 22378 بازدید | 30 پست
اخرین بار کی رفتی سونو

۲۳ هفته و ۶ روز بود که رفتم سونو جنینم ۶۲۹ گرم بود.با خودم فکر کردم اخه مگه میشه توی سه ماه وزنش نزدیک ۴ کیلو بشه😅ولی مثل اینکه وزن گیری جنین توی ماه های اخره .یهو تپل میشه😍

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍💫
۲۳ هفته و ۶ روز بود که رفتم سونو جنینم ۶۲۹ گرم بود.با خودم فکر کردم اخه مگه میشه توی سه ماه وزنش نزد ...

سونو انومالی رو چن هفته رفتی وزنش چقدر بود 

من ۱۸هفته و ۴روز بودم رفتم ۵۶۹گرم بود

دخملـــــــای من مامان فداتون👧👧

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واللله من دوبار زایمان کردم  برا اولی انقدر خوردم از 57 شدم 81 ولی بچه 3 کیلو بود  😕برا دومی اندازه خودم میخوردم فقط در روز چنتا مغز اجیل میخوردم شد 2950 😆البته من دوتا شونم به خاطر فیبروم اول 38 به دنیا اوردم ولی کلا باعث تعجب بود که چرا مثل هم دکترم گفت ربطی به این مسایل نداره به عملکرد جفت ربط داره فقط خواهرم برعکس من فقط 4 کیلو بودن دوتا بچه هاش 

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉
سونو انومالی رو چن هفته رفتی وزنش پقدر بود  من ۱۸هفتهو ۴روز بودم رفتم ۵۶۹گرم بود

انومالی نرفتم...بعدشم که خواستم برم گفتن که تا  هفته۲۲ میتونستی انجام بدی دیگه نمیشه ...منم بیخیالش شدم..اطرافیان میگفتن که نیازی نیست بری هزینه اضافی بدی مگه مامانامون انومالی اسکن دادن 😁

واللله من دوبار زایمان کردم  برا اولی انقدر خوردم از 57 شدم 81 ولی بچه 3 کیلو بود  😕برا د ...

نه فدات وزن جنین صد درصد به خوردن مادر ربط نداره ۵۰ درصدش خوردن ۵۰ درصد ژنتیک بدن مادره که کلا بچش درشت باشه یا ریز

نه فدات وزن جنین صد درصد به خوردن مادر ربط نداره ۵۰ درصدش خوردن ۵۰ درصد ژنتیک بدن مادره که کلا بچش د ...

دقیقا  ایندفعه والله درست خوردم اضافه وزن نداشتم انقدر راحت بودم دکتر به من گفت ژنتیک مادر فقط شما خودتو بکشی بچه هات همین قدر میشن 

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉
وای من الان 28هفته ام سونوگرافی گفت وزنش1050 فک کردم خوبه ولی خیلی ریزس واسه یه هفته 

عزیزم بچه من زیادی توپوله دو هفته بزرگتره از سنش 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
دقیقا  ایندفعه والله درست خوردم اضافه وزن نداشتم انقدر راحت بودم دکتر به من گفت ژنتیک مادر فقط ...

اره همین .حالا نمیخوام تعریف از خود کردن باشه من تو بارداریم اصلا اشتها نداشتم اشتهام صفر بود طوریکه شوهرم میگفت یه جوجو بدنیا میاری ولی پسرم وقتی بدنیا اومد۴۶۰۰ بود ولی زن دادشم خییییلی خوش اشتها بوداونم دو هفته بعد از من زایمان کرد پسرش ۳۴۰۰ بود.حالا وزنش خوب بودولی نسبت به این همه اشتها مادرش نه خوب نبود

عزیزم خدا حفظش کنه براتون 😍😍😂😂

فدات بشم 😉😉😉واسه شمام همینطور

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

من خیلی میترسم دخترم لاغر به دنیا بیاد اخه میگن نینی هایی که لاغرن بدنشون ضعیفه و خیلی زود مریض میشن...الان چند وقته که خودمو بستم به میوه و شیر و خرما😐 میترسم اخر سر خودم دچار اضافه وزن بشم این فسقلی همینطور ریز بمونه😂

اره همین .حالا نمیخوام تعریف از خود کردن باشه من تو بارداریم اصلا اشتها نداشتم اشتهام صفر بود طوریکه ...

خداحفظش کنه کلا بچه از 2600 تا 4 طبیعی  کاملا