2777
2789

بنظر خودم اونایی که فعالیت منفی (بدن نمایی و ترویج فحشا و...) ندارن کار بدی نمیکنن!

مثلا دختری که دابسمش میگیره میذاره ایرادی نداره آهنگ میذاره لب خونی میکنه..

ولی چیزی که برام عجیبه فحاشی های وحشتناک و کامنت هایی از قبیلِ :

خب که چی؟

الان مثلا که چی؟

فکر می‌کنی خیلی خوشگلی؟

هنرت چیه الان مثلا؟

اینا خیلی بد هستن بنظرم!

خب دختر بنده خدا بره تو بنز پسر مردم بشینه برای تامین هزینه هاش خوبه؟!یا اینکه بالاخره یه دابسمش بگیره بذاره و از قِبلش یه تبلیغی چیزی بگیره درآمد داشته باشه؟!

یا مثلا پسره بره پیِ خلاف و دزدی خوبه؟! یا روسری سرش کنه و طنازی کنه؟!

یه ذره بعضی ها بی رحم و بی دل شدن!

از زیبا بودن همدیگه بیزارند!

از هنرمند بودن همدیگه بیزارند!

از خوب بودن همدیگه بیزارند!

و انگار تحقیر کردن دیگران براشون یه جور غذای روحیه!

کاش بد نباشیم(بعضی هامون)❤️

خیلی وقته که  از خوب بودن همدیگه بدمون میاد.. حسادت جای خیلی چیزارو گرفته

با افراد انرژی منفی میل برخورد ندارم،ریپ نزنید. [یک عدد انسان خوش‌بین و محصل هستم.تاپیکای کتابی تگم کنید🧚🏻‍♀️📖]

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودم مذهبی نیستم ولی

بیشتر بلاگرا با شال و مانتو میان بعد یک مدت هیچی براشون مهم نیست تا بند سوتینش هم هزاران نفر میبینند 

واقعا خوشم نمیاد

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

منم قبلا نقد میکردم

الان دارم میبینم باوجود این همه ادم ک بدشون میاد از بلاگری ولی روز به روز پیشرفت میکنن تعدادشون بیشتر میشه

اتفاقا ی جاهایی لازمه تولید محتوا کنیم

منم تصمیم گرفتم برا شغل همسرم تولید محتوا کنم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

منم قبلا نقد میکردمالان دارم میبینم باوجوو این همه ادم ک بدشون میاد از بلاگری ولی روز به روز پیشرفت ...

تو جامعه امروزی لازمه ک دیده بشیم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس