2777
2789

بنظر خودم اونایی که فعالیت منفی (بدن نمایی و ترویج فحشا و...) ندارن کار بدی نمیکنن!

مثلا دختری که دابسمش میگیره میذاره ایرادی نداره آهنگ میذاره لب خونی میکنه..

ولی چیزی که برام عجیبه فحاشی های وحشتناک و کامنت هایی از قبیلِ :

خب که چی؟

الان مثلا که چی؟

فکر می‌کنی خیلی خوشگلی؟

هنرت چیه الان مثلا؟

اینا خیلی بد هستن بنظرم!

خب دختر بنده خدا بره تو بنز پسر مردم بشینه برای تامین هزینه هاش خوبه؟!یا اینکه بالاخره یه دابسمش بگیره بذاره و از قِبلش یه تبلیغی چیزی بگیره درآمد داشته باشه؟!

یا مثلا پسره بره پیِ خلاف و دزدی خوبه؟! یا روسری سرش کنه و طنازی کنه؟!

یه ذره بعضی ها بی رحم و بی دل شدن!

از زیبا بودن همدیگه بیزارند!

از هنرمند بودن همدیگه بیزارند!

از خوب بودن همدیگه بیزارند!

و انگار تحقیر کردن دیگران براشون یه جور غذای روحیه!

کاش بد نباشیم(بعضی هامون)❤️

خیلی وقته که  از خوب بودن همدیگه بدمون میاد.. حسادت جای خیلی چیزارو گرفته

با افراد انرژی منفی میل برخورد ندارم،ریپ نزنید. [یک عدد انسان خوش‌بین و محصل هستم.تاپیکای کتابی تگم کنید🧚🏻‍♀️📖]

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم قبلا نقد میکردم

الان دارم میبینم باوجود این همه ادم ک بدشون میاد از بلاگری ولی روز به روز پیشرفت میکنن تعدادشون بیشتر میشه

اتفاقا ی جاهایی لازمه تولید محتوا کنیم

منم تصمیم گرفتم برا شغل همسرم تولید محتوا کنم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

منم قبلا نقد میکردمالان دارم میبینم باوجوو این همه ادم ک بدشون میاد از بلاگری ولی روز به روز پیشرفت ...

تو جامعه امروزی لازمه ک دیده بشیم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز