2777
2789
عنوان

بیایین دختر خالم میخواد طلاق بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 65 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باوکیل صحبت کردم خانوم وقتی عقدی اسمت تو شناسنامه طرف یمقداری ب عنوان نفقه تعلق میگیره فقط اجرت ا ...

نه اینطور ،نیست ،نفقه فقط به شرط تمکین هست ،یعنی اگر تو دوران عقد هم رابطه کامل داشته باشند ،زن میتواند درخواست نفقه بکند ولی اگر باکره باشد ،دیگه نفقه اصلا مطرح نیست که حالا بحث سر گرفتن یا نگرفتنش باشه ،،معنی وتعریف نفقه را اگر بدونید ،کامل متوجه موضوع میشین

نه اینطور ،نیست ،نفقه فقط به شرط تمکین هست ،یعنی اگر تو دوران عقد هم رابطه کامل داشته باشند ،زن میتو ...

این مدت ک رهاکرده رفته چی محکوم نمیشه!؟ دوسالل بدون اینکه حالشو بپرسه اخه ۶ماه نباشه میتونه جدابشه والا ب من اینطوری گفتن

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا🕊✨🤲🏻

این مدت ک رهاکرده رفته چی محکوم نمیشه!؟ دوسالل بدون اینکه حالشو بپرسه اخه ۶ماه نباشه میتونه جدابشه و ...

بله ،اگر مرد ۶ماه بدون علت موجه بزاره بره ،زن میتواند درخواست طلاق ومهریه بدهد ،،،اگر باکره باشد نصف مهریه تعلق میگیره ،،نفقه واجرت المثل هم اگر زیر یک سقف رفته باشند طبق شرایط خودش تعلق میگیره ،،ولی اگر نامزد باشند نفقه واجرت المثل طبعا موضوعیتی اصلا ندارند