shike مدیر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 12017 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 137 پست کسی هس جوابمو بده جز اسی کسی منو ریپ نزنه 1404/02/03 | 17:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پفک_نمکی_ام عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 3157 یا خواهر شوهر یا مادر شوهر یا جاری، یه زنه اشو وبه اشوووب خیلی بدجنس و زیرکی، از تو خوشش نمیاد ، او ... مادر شوهرمه زیادی خوب باشی یه روز میبینی تقصیر خودت بوده🙂
samanehvyggh عضویت: 1403/08/16 تعداد پست: 104 خوصی پیام بده بهت بگم، اسممیخواد اسممادر درخواست دادم میشه بیایی
ملییییییی عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 7083 یا خواهر شوهر یا مادر شوهر یا جاری، یه زنه اشو وبه اشوووب خیلی بدجنس و زیرکی، از تو خوشش نمیاد ، او ... لطفا واسه منم بگو کی خونه میخریم
mrym1822 عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 5271 نه ، حجم سوالا و تفاوت سوالا بالاس تم کز میخواد عزیزم خصوصی درخواست بدم؟
staar2025 عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 2078 اره ، صبر کن ، یکم درگیری داره خودش تو ذهنش، بهت فکر میکنه اما مشکلاتی باعث حس افسردگی شده واسش باید ... درباره کار و ازدواج من هم میگی
parmissssss عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 9179 نه ، حجم سوالا و تفاوت سوالا بالاس تم کز میخواد عزیزم گلم سوالم مهمه میشه بگی امید دوستم داره یا هوسه؟ چه فکری راجع به من داره بچه ها اگه شد برام دعا کنید چیزی که میخوام بشه ، ممنونم🤍
۰۰گندم۰۰ عضویت: 1403/10/27 تعداد پست: 209 خصوصی در خواست بدید قبول میکنم جواب میدم. آلام باید جایی برم، تا جایی که بتونم جواب هاتو میدم قطره تویی ... بحر تویی ... لطف تویی ... قهر تویی ... قند تویی ... زهر تویی ... بیش میازار مرا
gharinpa عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 2816 نه ، حجم سوالا و تفاوت سوالا بالاس تم کز میخواد عزیزم سلام خوبینراسش من ازش خوشم میاد خودش نمیدونه.حس میکنی بهم فکر میکنه ؟ممکنه بهم پیشنهاد دوستی بده؟یا پارتنر داره؟و اینکه سختشه با من حرف بزنه چرا؟ من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
gharinpa عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 2816 بله سلام خوبید؟من ازش خوشم میاد اما خودش نمیدونهحست میگه اون هم از من خوشش میاد یا پارتنر داره؟ممکنه پا پیش بزارع و بهم ابراز علاقه کنه؟چرا انقد سخت با من ارتباط میگیره من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
fatiw_mn عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 3899 نه ، حجم سوالا و تفاوت سوالا بالاس تم کز میخواد عزیزم عزیزم بنظرت عشقم برمیگرده؟ ازدواج میکنیم باهم؟ میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
۰۰گندم۰۰ عضویت: 1403/10/27 تعداد پست: 209 سلام خوبید؟من ازش خوشم میاد اما خودش نمیدونهحست میگه اون هم از من خوشش میاد یا پارتنر داره؟ممکنه پا ... سلام عزیزم، این آقا سنش کم نیست حدود ۳۰ سال سی و خورده داره، کسی دوست داشته یا هنوز تو قلبشه، زیادی جلب توجه میکنی، قطره تویی ... بحر تویی ... لطف تویی ... قهر تویی ... قند تویی ... زهر تویی ... بیش میازار مرا
بیخیال_شو عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 8773 سلام عزیزم، این آقا سنش کم نیست حدود ۳۰ سال سی و خورده داره، کسی دوست داشته یا هنوز تو قلبشه، زیادی ... میشه پی وی جواب بدی
gharinpa عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 2816 سلام عزیزم، این آقا سنش کم نیست حدود ۳۰ سال سی و خورده داره، کسی دوست داشته یا هنوز تو قلبشه، زیادی ... آره 30به بالاستنه اصلا جلب توجه نمیکنم،خیلی معمولیم،ولی شاید فهمیده باشه خیلی مراقب رفتارم هستمخب دیگه چی حس میکنی؟🥲ینی پارتنر داره؟یا بهم فکر نمیکنه؟ من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
۰۰گندم۰۰ عضویت: 1403/10/27 تعداد پست: 209 آره 30به بالاستنه اصلا جلب توجه نمیکنم،خیلی معمولیم،ولی شاید فهمیده باشه خیلی مراقب رفتارم هستمخب دی ... پآرتور نداره انگار کسی یه طور جدی تو زندگیش نیست، حتما یکسری کردی توجهمو ازت برداشته، زمان بده خودش به زودی چراغ سبز میده قطره تویی ... بحر تویی ... لطف تویی ... قهر تویی ... قند تویی ... زهر تویی ... بیش میازار مرا
cfjryubv عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 1570 سلام عزیزم، این آقا سنش کم نیست حدود ۳۰ سال سی و خورده داره، کسی دوست داشته یا هنوز تو قلبشه، زیادی ... میشه بگین حسش بهم چیه و دیشب چه حسی نسبت بهم داشت لایک ممنوع / کاربری دست دو نفره