2789
بهروز کله شقه، خودخواه پولامو خراب میکنه بعد پشیمون میشه، دلش پاکه دست به خیره تقریبا، اره میاد وضع ...

خسته شدم یعنی ماهم از این بدبختی مالی نجات پیدا میکنیم.

والله پوله قرار پدرشوهرم ماشینش فروش بره بهمون بده 

مبلغ خوبیم هس.

بنظرت امسال چه ماهی دستمون میاد؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

خسته شدم یعنی ماهم از این بدبختی مالی نجات پیدا میکنیم.والله پوله قرار پدرشوهرم ماشینش فروش بره بهمو ...

اواخر بهار اوایل تابستون

قطره تویی ... بحر تویی ... لطف تویی ... قهر تویی ... قند تویی ... زهر تویی ... بیش میازار مرا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت میاد لج کرده سر یه مسله مهمه انگار غرورش خدشه دار شده، دوست داره ولی باید بهش زمان بدی، عجله ن ...

عزیزم خودش درخواست داده رای طلاقم او مده منتظرم ثبتش کنه من طلاق نمی خوام اون می خوادممکنه کوتاه بیاد؟؟؟؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

عزیزم خودش درخواست داده رای طلاقم او مده منتظرم ثبتش کنه من طلاق نمی خوام اون می خوادممکنه کوتاه بیا ...

اره صبر کن، طلاق نمیده ، 

قطره تویی ... بحر تویی ... لطف تویی ... قهر تویی ... قند تویی ... زهر تویی ... بیش میازار مرا 

از نظر مالی شهرآشوب بهتره یا شیرین فام؟خودم فکرمیکنم شیرین فام بهتره.نمیدونم چرا این حسو میکنم

شیقین فام. شهر آشوب راحت تر پول به دستت میاد، باید برای شرکت فام تلاش کنی بازم صبر میخواد زمان میبره ولی درست میشه، ولی اگه پول لازم داری فعلا شهر آشوب برو مدتی ولی مراقب باش

خدا ازذهنت بشنوه. حالا که حس هات درسته میشی بگی بارداری دومم کی هست؟ شوهرم راضی میشه؟ جنسیتش چیه؟ اس ...

سر بارداری دوم اذیت میشی ، فعلا دست نگه دار ستاره عجله نکن پشیمون میشی