2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

پسر من یه روز درمیون تخم مرغ محلی با عسل یا شیره خرما میدم

نون و پنیر و خیار و گوجه 

کره عسل

سیب زمینی ابپز 

کورن فلکس با شیر 

جودوسر شیر دارچین عسل 

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
بچها غیر از تخم مرغ با بلدرچین صبحانه چی میدین؟ دخترم نون و فرنی  نمیخوره..  همش تخم مرغ ...

سرلاک بده   توش  خرما  یا موز بریز نرم کن  یه قاشق چای خوری چهار مغز       یه نیم ساعت یه ساعت بعدشم شیر بده  

دختر منم هشت سالشه از موقعی کوچولو بود بهش با کره میدادم هنوزم غذای مورد علاقشه 

دو بار توی هفته هردفعه چهار یا پنج تا دونه اب پز میخوره

از نظر ارزش غذایی که واقعا بمب انرژی هست و خواصش از تخم مرغ مهعمولی خیلی بیشتره مخصوصا برای بچه های تو سن رشد

ماشالا هم قدش خوبه هم وزنش دخترمنم همسن پسر شماست ولی 10کیلوعه چیا میدین بهش

نوشتم بالا عزیزم برات صبونشو 

منهمیشه یه بشقاب پر سبزجات و اینا با مثلا نون پنیر میزارم براش 

مقلا هویج گوجه خیار نون پنیر 

کره عسل سیب  موز 

یکم میخوره یکم میریزه

نهارم غذا خودمون هرچی باشه بدشم ماست میدم بهش میو میدم دسر میدم مثلا فرنی حلوا پودینگ سیبزمیی ابپز کیک و شیر نون سوخاری و پنیر 

خرما گردو و بادوم و کشمش خیلی دوس داره 

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍