2777
2789
احتمالا کیست باشه خلط پشت حلق داری؟تو طب سنتی سردی مغز(استرس فراموشی ....) و خلط پشت حلق سردی معده و ...

عه نمیدونستم ، چون منم سردی معده و رحم دارم و جدیدا هم توده در اومده سینه ام و گفتن کیسته و التهاب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزدلم..انشالله همینه ک میگی، انقد حالم بده از دیشب ک دیدمش از بس بهش دست زوم درد گرفته شدید

دست نزن اصلا همون دست زدن تحریکش میکنه بزرگ میشه...هیچچچجچچچچی نیس بدو یه چیز خوشمزه بخور قبل رفتن حاضر شو برو به امیدخدا خندان میای میگی حق با تو بود

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
ی کوچولو خلط،دارم عزیزم

سردی خوردنی هم احتمالا این خلط بیشتر میشه ، درسته؟

اگه خواستی میتونم رایگان زبانشناسیت کنم ،خصوصی پیام بدین

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

مرسی عزیزدلم..انشالله همینه ک میگی، انقد حالم بده از دیشب ک دیدمش از بس بهش دست زوم درد گرفته شدید

ترس نداره خیلی از خانمها دارن دکتر احتمالا ویتامین اینا بهت بده نگرانی نداره

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

دست نزن اصلا همون دست زدن تحریکش میکنه بزرگ میشه...هیچچچجچچچچی نیس بدو یه چیز خوشمزه بخور قبل رفتن ح ...

مرسی.

گریم گرفته.. آخه بیماری روحی شدید دارم تحت درمانم یهو حمله بم دست میده از استرس😭😭😭😭😭😭

اخه من بیماری روحی دارم دست خودم نیست حالم بد میشه

دیدی همونایی که من گفتم رو یکی یکی داری خودت میگی

درگیری روحی, خلط پشت حلق(سردی مغز و معده)

احتمال زیاد یبوست!

مرسی.گریم گرفته.. آخه بیماری روحی شدید دارم تحت درمانم یهو حمله بم دست میده از استرس😭😭😭😭😭😭

ناراحت نباش عزیزم اینا همش بخاطر غلبه سردی تو بدنت هست نگران نباش 

بخای بری دکتر احتمال زیاد ویتامین ای میدن بهت خوب میشی ناراحت نباش