2777
2789
اره دقیقامن آزمایش کبد هم دادم گف هیچیت نیس خوشبختانهما جنوب کشوریم الان افتاب سوزان شده واس همین حس ...

اها پس ی ضد آفتاب خوب بزن بیرون میری 

زرد چوبه با ماست هم خیلی خوبه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه تاپیک آخرم نظر بدید لطفا 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

اره وقت پریود نزدیک میشه پوست کدر میشه هورمونا به هم میریزه پوست کدر میشهکبد چرب میگیری پوست کدر میش ...

من جاریم بقدری پوستش خوبه ماشالله نمیدونم چیکار میکنه ولی ۹۰ درصد ژنتیک خیلی عالیه پوستش 

منم بد نیس ولی موهای صورتم مشکیه اصلاح نمیکنم تیره میکنه اصلاح کردنی پوستم خوبه

من جاریم بقدری پوستش خوبه ماشالله نمیدونم چیکار میکنه ولی ۹۰ درصد ژنتیک خیلی عالیه پوستش منم بد نیس ...

منم خودم گندمیم موهای صورتم یه کوچولو در میاد کلا تیره میشه رنگ پوستم 

🩷🌸

مدتی ب خودم نمیرسم اصن🥲

ادم واقعا وقت نمیکنه 

مجرد بود خیلیییی بخودم می‌رسیدم با چیزای ساده روغن نارگیل واسه مو میزدم میبافتم چه موهایی داشتم همه میگفتن . 

برا بارو وازلین میزدم . برا پوست یادمه گلاب هر شب قبل خواب . ماست و زرد چوبه . سفیده تخم مرغ . روغن بنفشه . و ... خیلی پوستم صاف و بدون جوش بود تو دوران بلوغ حتی 

نمیدونم چ تاثیری داره ولی چندین باره میبینم اینستا.خیارو منجمد میکنن پوستو باهاش ماساژ میدن .فک کنم شادابی و سرحالی پوستو بیاره

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

منم خودم گندمیم موهای صورتم یه کوچولو در میاد کلا تیره میشه رنگ پوستم

خیلی بده این موهای صورت مشکل منم اینه اصلا نمیتونم اصلاح کنم . اصلاح کنم صورتم میریزه بیرون جوش فقط جاهای اضطراری تیغ میزنم .

ادم واقعا وقت نمیکنه مجرد بود خیلیییی بخودم می‌رسیدم با چیزای ساده روغن نارگیل واسه مو میزدم میبافتم ...

من ستا بچه مدرسه ای دارم وقت سر خاروندن ندارم

الانم کتاب دادم دستشون بخونن یکم بخودم استراحت بدم بعد برم ازشون بپرسم😂