2821
2789
عنوان

جادوگر

397 بازدید | 31 پست

یک زن و شوهر مشهدی که متاسفانه هر دو ماه یکبار میان خونمون و هر وقت میان بعدش حال هممون بد میشه نفس تنگی و درد دست و پا سردرد حالت استرس کلا حالمون بد میشه مطمئنم جادو میریزن چون قبلش حالمون عالیه ولی بعدش مشکل ایجاد میشه تلقین هم نیست چون اتفاقی یکی از دخترخاله هام خونمون بود و حال اون هم بد شده البته ما بهش نگفتیم از حضور اون زن و شوهر مشهدی هست بچه ها شما رو به عزیزانتون قسم میدم کمک کنید که بتونم جادوها رو از زندگیمون حذف کنیم در حقتون دعا میکنم برای امواتتون هم صلوات میفرستم و فاتحه میخونم انشالله هر کسی بهم یه باطل السحر یاد میده خوشبخت بشه

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیشه نیان؟؟؟قطع رابطه کن

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

نمیشه نیان؟؟؟قطع رابطه کن

ما نمی‌ریم که اونا نیان ولی از رو نمیرن باز میان

ما نمی‌ریم که اونا نیان ولی از رو نمیرن باز میان

تماس گرفتن بگو نیستیم 

اومدن پشت در ؛در براشون باز نکنید

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

جات بودم رک برمیگشتم میگفتم ببخشید ولی قادر به مهمون داری نیستیم لطفاً نیاین.روم نمیشه چیه زندگیت در ...

خانوادم میگن دلش میشکنه نمیزارن بگم

خانوادت بگن برا خودشون بگن حال اونا بد نمیشه که خیلی خوششون میاد خودشون نگهش دارن 😐اختیار خونه زندگ ...

آخه من مجردم با خانواده زندگی میکنم