2777
2789
عنوان

بیاید تجربه های رابطتونو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 80 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت چند سالته ؟ خودش گفته پام بمون ؟

خودم ۲۱

امشب گف تو اونی هستی که باهم همه چیو بسازیم؟اگه یه روزی مجبور شدیم تو هستی کنارم رو جدول خیابون فلافل بخوری؟

گفتم اره باهم همه چیو میسازیم

رابطه در صورتی ادامه میده که مرد بیشتر از زن عاشق باشه !

چون برای یه مرد ،چیزی که خودش احساس میکند اهمیت داد 

و برای زن ،اینکه مرد چه احساسی بهش میده اهمیت داره 

و اون مرد تا زمانی که دوستت داشته باشه نمیره .

و اون زن تا زمانی که از مرد عشق دریافت کنه نمیره 

دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍 چنلم:namersii

بیشتر باید آقا بخاد ازدواجی شکل بگیره 

و مردا اگه زنیو برای ازدواج بخان محاله ممکنه نظرشون عوض شه مگه دیگه اتفاق خیلی بدی بیفته 

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)
رابطه در صورتی ادامه میده که مرد بیشتر از زن عاشق باشه !چون برای یه مرد ،چیزی که خودش احساس میکند اه ...

فداتشم میشه بیشتر توضیح بدی؟چجوری حس عشقو زنده نگهداریم؟چجوری حس خوبی بهش بدم من تو سیاست زنونه صفرم

فداتشم میشه بیشتر توضیح بدی؟چجوری حس عشقو زنده نگهداریم؟چجوری حس خوبی بهش بدم من تو سیاست زنونه صفرم

با شیطنت ..

مرد دوست دارن همیشه تکیه بدی و بگن که قهرمان رابطه منم 

خیلی چیزا ازش کمک بخواه 

دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍 چنلم:namersii

خودم ۲۱امشب گف تو اونی هستی که باهم همه چیو بسازیم؟اگه یه روزی مجبور شدیم تو هستی کنارم رو جدول خیاب ...

بهش فرصت بده زمان مشخص میکنه ولی  فکر نکن همین که با همین دیگه همچی تمومه همیشه منتظر همچی باش خیره 💗🌸