2777
2789
همینکارو میکنم ...روز آخری ک پیام داده بود بهش گفتم برای خودم و فکرای ت سرم با تو متاسفم..کلی حرف دی ...

وقتی از اول بهت گیر می‌داده جزئیات رابطه امون رو به کسی نگو چون میدونسته مقصر هست و داره از تو سواستفاده جسمی می‌کنه...

برای همین می‌ترسیده تو به دیگران بگی و دیگران باهاش دعوا کنن که چرا از یک دختر نوجوان سواستفاده جسمی می‌کنی....

وقعی که قهر و دعوا داشتید میومد رابطه و بعد ولت میکرد تا چند وقت بعد مجدد فقط برای رابطه میومد....‌.

یعنی اصلا برای زندگی و دوست داشتن تو رو نمی‌خواسته و حرف های عاشقانه هم که بهت میزده فقط برای این بوده که راضی ات کنه از جسمت سواستفاده کنه...

انشاالله به زودی با یک مرد خوب و درستکار و نجیب آشنا بشی...

اون وقت میفهمی مرد نجیب تا قبل از عقد بهت دست نمیزنه و تو رو به خاطر جسم ات نمی‌خواد...

برای شخصیت ات ارزش قائل هست...

حرف های عاشقانه اش همیشگی هست نه اینکه بعد دو سال بگه الکی گفتم...

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این قلب و احساس تو هست که بالا پایین میشه و گاهی حس عذاب وجدان میگیری که حس ات غلط است؛اون باید عذاب ...

درست میگین واقعا...باید به احترام خودمم شده دوری کنم ازش

از این پشیمونم الان همون شب دقیقا همین حس بهم دست داد بهش پیام دادم معذرت خواهی ک امروز ظهر پیام دادی عصبی بودم ببخشید فشار رومه یهو از کوره در رفتم و بازم گفتم بیاد همو ببینیم درباره اتفاقات پیش اومده حرف بزنیم جواب نداد خاک واقعا برای کارم🤦🏻‍♀️

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)
وقتی از اول بهت گیر می‌داده جزئیات رابطه امون رو به کسی نگو چون میدونسته مقصر هست و داره از تو سواست ...

درست میگین میخاست کسی خبردار نشه تا راحت منو ول کنه و کسی نپرسه ازش مهدیه چیشد...ممنون ازتون واقعا مرسی که وقت گذاشتین این چند روز خیلی ازتون ممنونم مرسی از دعای زیباتونم❤️

تو گند نزدی اون کلا روانش مشکل داره و مطمئن باش باز برمیگرده اینا مثل مردابن گرفتار می کنن آدمو💔

روانش مشکل داره ولی فکر نکنم دیگه بیاد...خیلی بد دل بود باید خدمو چن روز میکشتم تا جواب میداد حتی..بد عادت شده

ایشالله وقتی بیاد اونقدر قوی شده باشم با خیال راحت ردش کنم😌