2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوکی ولی اعتیاد بی شخصیتی نمیاره

اگه پدرش آبرو دار باشه آره قبول میکنم و پسرش دودی نباشه 

یعنی اهل سیگار و قلیون 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

شخصیت به چیه پسسلامت از نظر اعتیاد هم یکی از ویژگی های آدم با شخصیته

شخصیت ب مال مردم رو نخوردن، دزدی نکردن، آبرو داشتن و... ایناس

منم منطورم از اعتیاد این نبود طرف بره شیشه و گل بکشه.اونا فرق دارن با تریاک

اره من اعتیاد و دود و اینچیزا خط قرمزمه هرچقدر بگی این به اون چه باز بنظرمن تاثیر داره و‌من اصلا نمیتونم با همچین چیزی کنار بیام

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
چجوری ممکنه تاثیر بذاره؟نه هپروتی نیس ادم متشخصیه

خب به نظرم مشکلی نیست من از این نظر گفتم مثلا اینجور معتاداکه خمارن و از حد میگذرن مثلا ممکنه از نظر مالی کم بیارن یا حتی سمت خلاف مثل دزدی و این چیزا برن یا حتی ممکنه بعضا به خواطر حجم سنگینی از موادی که میکشن توی حال خودشون نباشن.....

برای همین اگه این موضوع برات اهمیت داره حتما دقت کن که فقط درحد دارو و تسکین دردش مصرف کنه نه تفریحی و مقدار بالا واگه حس میکنی اینجوره حتما با خواستگارت مطرح کن کن که کلا خونه و زندگیتون از والدینش جداباشه

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡