2777
2789
عنوان

بچم خیلی منو می زنه کسی تجربه ای داره

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 31 پست
۱۰سال بزرگه نباید بزنهحتما با مشاور صحبت میکنهبچه ها آیینه ی ما هستند مارو منعکس میکنند وقتی تو عصبی ...

نمی دونی باهامون چیکار می کنه

می زنه می زنه

منم عصبانی میشم می زنمش

به خاطر گوشی ندادن منو می کنه

به خاطر خرید نبردن منو می زنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک ساله و ۵ ساله

بچه یه ساله و ۵ساله رو هم میزنه؟

کنترل خشم تو پسربچه ها خیلی سختتره

اگه از خواهرشون یاد بگیرن بزننت سیاه و کبود میشی دست پسرا محکمتره.

حتما پیگیری کن رفتار دخترتو اصلا عادی نیس

نمی دونی باهامون چیکار می کنهمی زنه می زنهمنم عصبانی میشم می زنمشبه خاطر گوشی ندادن منو می کنهبه خاط ...

این بچه از چیزی عصبیه .بنظرم گاهی واسش ویژه وقت بگذار ببرش خرید یاببرش پارک .قبل ازینکه خودش بگه منو ببر

لایک نکنید .توروخدا 
این بچه از چیزی عصبیه .بنظرم گاهی واسش ویژه وقت بگذار ببرش خرید یاببرش پارک .قبل ازینکه خودش بگه منو ...

دیشب بیرون بودیم صبح تا ظهر هم مدرسه بوده

الان می که منو ببر بیرون

گفتم کار دارم نمی تونم منو زد

مث دختر همسایه ما که جیغم میزنه تاوانشو ما باید پس بدیم از سرو صدای این مادور دختر دیونه خدا لعنتشون کنه

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

بزن با دیوار یکیش کن 

نه که اروم بزنی ، یه جوری بزن که جرات نکنه دوباره بزنه 

معلومه دلت نمیاد محکم بزنیش

دختر ۱۰ ساله کتک بزنه از عجایب خلقته!!!

من باشم از خونه بیرونش میکنم 

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

دیشب بیرون بودیم صبح تا ظهر هم مدرسه بودهالان می که منو ببر بیرونگفتم کار دارم نمی تونم منو زد

هیجانش تخلیه نشده شاید لازمه یه کلاسی چیزی ثبت نامش کنی 

لایک نکنید .توروخدا 
واقعا موندم آنقدر براش وقت می داریمکه مادرانی دیگه به من اعتراض می کنن که از خودتون دارید می زنید بر ...

خب دیگه مشخص شد دلیلش چیه 

بیش از حد بهش توجه کردید و بهش بها میدید و دلتون براش میسوزه و زیادی به حرفش گوش میدید 

یادتون باشه شما بزرگترش هستید و اون وظیفش هست بهتون احترام بزاره و حتی یه سری کارهای خونه رو باید بگید انجام بده 

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده