2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نمیبری بیمارستان میلاد تهران؟ کلا برای تامین اجتماعیه و هزینه هاش نزدیک به صفره

وای چجوری برم بیام این راهو، سه تا بچه دارم.. چجوری نوبت میشه گرفت اونجا رو؟ تو شفاداک؟ 

من البرز با تامین اجتماعی بدون هزینه انجام دادم یه روز حضوری رفتم بردم نوبت زد گفت فلان تاریخ بیا.با ...

ا چه خوب. البرز تو شفاداک نیست، توی تامین دات آی آر هم نیست پس چجوری نوبت دکتراشو میگیرن؟ 

وای چجوری برم بیام این راهو، سه تا بچه دارم.. چجوری نوبت میشه گرفت اونجا رو؟ تو شفاداک؟

نوبت گرفتنش یکم سخته، مامانم کلی تماس میگرفت تا جواب بدن، حضوری هم میشه رفت نوبت گرفت، ولی بنظر من میارزه، چون هم واقعا کارشون خوبه هم هزینه ش کمه، تروتمیز و درست حسابی هم هست

الان نوبت دهی نمیدونم چطوریه.ولی به هر حال یه روز مجبوری حضوری بری.اگر تلفن جواب میدن از گوگل پیدا کن زنگ بزن.ولی بهتر از تهران رفتنه

دکتر براش آندوسکوپی نوشته؟

نوشته بود پارسال بود یا پیرارسال نتونستم ببرم خصوصیا از سه تومن شروع میشد، فقط آزمایشاشو انجام داده بود که اونموقع یه تومن شده بود

نوبت گرفتنش یکم سخته، مامانم کلی تماس میگرفت تا جواب بدن، حضوری هم میشه رفت نوبت گرفت، ولی بنظر من م ...

برای کسی که تهرانه و چند تا بچه نداره آره، ما کسی رم ندازیم بچه هامونو نگه داره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز