2777
2789
عنوان

خانما در خصوص سلام کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 26 پست
خب ناراحتی سلام نکن بهشون. من خودم دوست دارم اول به بچه ها سلام کنم چون خیلی شیرین جواب میدن وقتی می ...

نمیخوان سلام بدم دیگه ی سال هس من سلام میدم.اما اگ شوهرم گف چرا سلام ندادی چی بگم

دقیقا منم دوست دارم ب کوچکاسلام میدم اما والا بچه جاریم ب همه سلام میدن از عمد من و همسرم و حساب نم ...

شما هم رو بزرگیتون بمونید و سکوت کنید اونا شخصیت خودشونو کوچیک میکنن چیزی از شما کم نمیشه اما بی‌فرهنگ بودن اونا هربار  به همه یادآوری میشه

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه پدر مادر ریلکسی دارهپسر من ۴سالشه اگه سلام نده بهش تذکر میدمبرادرزاده های منم همین جورن پسرش کلاس ...

دقیقا اینا هم بز هستن.با خودم میگم نکنه از من چیزی گفتن لینا شنیدن اینجورشدن

شما هم رو بزرگیتون بمونید و سکوت کنید اونا شخصیت خودشونو کوچیک میکنن چیزی از شما کم نمیشه اما بی‌فره ...

نه دیگه ۱ ساله بامن حرف نزدن بچه ها اونروزم دخترش خونه مادرشوهرم که۱۱سالشه بهم گفت شما همتون بی شخصیتین .سکوت کردم هرچند این تربیت آخرش خانواده خودشو درگیرمیکنه ب من آسیبی نمیرسونه

نمیخوان سلام بدم دیگه ی سال هس من سلام میدم.اما اگ شوهرم گف چرا سلام ندادی چی بگم

یعنی تا این حد شوهرت تو رفتارت دخالت داره؟! 

من نمیتونم چیزی بهت یاد بدم عزیزم با این حساسیت شوهرت خدایی نکرده دعواتون میشه 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

نه دیگه ۱ ساله بامن حرف نزدن بچه ها اونروزم دخترش خونه مادرشوهرم که۱۱سالشه بهم گفت شما همتون بی شخصی ...

واقعا همچین جمله‌ای بهت گفت؟؟؟؟ هیچ کس هیچی بهش نگفت؟

واقعا همچین جمله‌ای بهت گفت؟؟؟؟ هیچ کس هیچی بهش نگفت؟

ب خدا همین و گفت پسر۱۳سالشم با ۶تا از مادرا جلوی مدرسه بودم اومد جلوی پام تف کرد رفت همه فقط ۵دقیقه سکوت کردن شوهرم نبود اما خواهرش شوهر ومادرشوهرم‌ پدرشوهرم بود جیزی نگفتن .

حالا جالبه اونروز پسرم به عموش سلام داده عموش گفته ب من سلام دادنی باید بلندشی وایستی🤕شوهرم گفته باز این ۹سالشه سلام میده بچه ۱۳ سالت انتظار داره من سلام بدم  چی میشه پس

ب خدا همین و گفت پسر۱۳سالشم با ۶تا از مادرا جلوی مدرسه بودم اومد جلوی پام تف کرد رفت همه فقط ۵دقیقه ...

خدای من چقدر رفتارشون منزجر کننده‌ست والله من ببینم با کسی اینطور رفتار میشه تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که اینا چطور تربیت شدن

خدای من چقدر رفتارشون منزجر کننده‌ست والله من ببینم با کسی اینطور رفتار میشه تنها چیزی که به ذهنم می ...

با جاریمم نه من نه شوهرم دیگه صحبت نمیکنیم ب خاطر بی ادبیش و بی احترامیش چندروزپیشم پدرشوهرم میخواست آشیمون بده نکردیم.چیزی نگفتم تو جمع اما ب مادرشوهرم گفتم  که انتظار آشتی دارین والا این کارای بچه ش خودشم که هرچیز بوده نبوده ۰ نا۱۰۰ گذاشته کف دست دوست همسرم که بااونام دوستن اونم همه رو ب شوهرم گفته بود ماام ناراحت شدیم.

توی جمع فامیلای شوهرمم جاری یهو برگشت گفت تو شوهرمن و یادمیدی  عمه شوهرم توپید بهش