2777
2789
عنوان

شیطنت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 39 پست
من باشم ناراحت میشم. یه مدتی هم نمیرم خونشون تا خودشون بفهمن رفتارشون درست نبودهآخه بچه ۱ساله که الا ...

آره دقیقا ببین بچه من حتی هنوز راه هم نمیره

خیلی ضعیفه 

چند بار دیدم دعواش کرده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره دقیقا ببین بچه من حتی هنوز راه هم نمیرهخیلی ضعیفه چند بار دیدم دعواش کرده

میتونه به خاطر فشار عاطفی که روش یا مشکلاتی که داره

بازم ریطی نداره بخواد اینجوری رفتار کنه زیاد بچتون توی مسیرش قرار ندین ما نمیتونیم کسی تغییر بدیم پس خودمون تغییر میدیم

آره دقیقا ببین بچه من حتی هنوز راه هم نمیرهخیلی ضعیفه چند بار دیدم دعواش کرده

عزیزدلم🥺چجور دلش میاد. هرجور خودت مایلی ولی من جای تو بودم دیگه نمیرفتم یه مدتی خونشون.

آخه خواهر زاده به این شیرینی. هرکس دیدم عاشق بچه خواهرش بوده. خودت درست میگی حسادت میکنه

من خواهر خودم انقدررر رو وسایلش و اتاقش حساسه. خیلی آدم وسواسی هست ولی وقتی بچه هام برن تو اتاقش و وسایلش بهم بریزن یا اگه چیزی بشکنن و خراب کنن ندیدم تا حالا چیزی بگه بهشون. چون خیلی دوسشون داره

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

میتونه به خاطر فشار عاطفی که روش یا مشکلاتی که دارهبازم ریطی نداره بخواد اینجوری رفتار کنه زیاد بچتو ...

آره میتونه باشه

دوست داره ازدواج کنه ولی پیش نیومده براش،دوست داره مادرشه ولی خب نمیشه فعلا

همه اینا رو متوجه م ، و زمانی که شوهرش فوت کرد من و شوهرم هر روز میبردیمش بیرون و چند بار بردیمش مسافرت

ولی امان از این حسادت

عزیزدلم🥺چجور دلش میاد. هرجور خودت مایلی ولی من جای تو بودم دیگه نمیرفتم یه مدتی خونشون.آخه خواهر زا ...

وای اینو گفتی 

اصلا اجازه نمیده بچه من بیاد تو اتاقش

همش هم بهونش اینه که وسایلی هست توی اتاق من که خطرناکه براش

کلا در اتاقش بسته س وقتی من و بچه م میریم

آره میتونه باشهدوست داره ازدواج کنه ولی پیش نیومده براش،دوست داره مادرشه ولی خب نمیشه فعلاهمه اینا ر ...

به نظرم یجورای با دیدن شما و شوهرتون احساس نبودن شوهرش بیشتر حس بشه یه زن بعد ازدواج دل خوشیش مادر شدن (حسادت نیست حسرت خوردن ایشالا درست میشه شب خوش❤

به نظرم یجورای با دیدن شما و شوهرتون احساس نبودن شوهرش بیشتر حس بشه یه زن بعد ازدواج دل خوشیش مادر ش ...

اره شاید حدود ۵ سال میگذره از فوتش

و الان خب تو رابطه س

شبت خوش،ممنون که بودی💋

وای اینو گفتی اصلا اجازه نمیده بچه من بیاد تو اتاقشهمش هم بهونش اینه که وسایلی هست توی اتاق من که خط ...

منم خواهرم اکثر وقتا در اتاقش میبنده. من ناراحت نمیشم چون میدونم حساسه. اما یه بارم تا حالا بد رفتار نکرده با بچها

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤