2777
2789
عنوان

شوهرزیبا

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 33 پست

ببین چن وقته  ازدواج کردی؟ من و همسرم 19 و 20 ساله  بودیم  یکم هردومون  اینجوری  شدیم که ست  میکردیم  تیپ  میزدیم  آرایش و... 2 سال بعدش خیلی کمرنگ شده  بود  اینچزا.  الان 8  سال  ازدواج  کردیم اون حتی پیشنهاد چادرم داده بهم. قیافشم خیلی  خوبه.ولی آدم  در طول  زندگی  از کت و کول  میفته  دیگ  اینچزا  کمرنگ میشه  ب نظرم.  الن  بچه  4 ماهه داریم  که دغدغمون تنظیم  خواب  اونه  تا شبا  بتونیم  بخوابیم  فقط.  همین  الان  دارم  از خواب میمیرم

خدا کنار ماست🌸
چادر ندارم موهامو بیرون نمیندازم و آرایش زیاد نمیکنم و تیپم معمولیه نه زننده شوهرم بی غیرت نیست ول ...

سلام عزیزم... وبی حرف خدا اولویت داره به خواسته و علاقع همسر.. شما باید حجابت رو رعایت کنی دوست عزیز..وبا صحبت کردن و دلیل و منطق و شوهرتون رو راضی نگه دارین.. مثلا تو خونه با ارایش و.. نسون بدین که حرف ایشون رو عملی کردین.. اما برای بیرون ترجیح میدین حجاب کنید..ببخشید دخالت کردم

اللّهُم صَل عَليٰ مُحَمّد وأل مُحَمّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم... وبی حرف خدا اولویت داره به خواسته و علاقع همسر.. شما باید حجابت رو رعایت کنی دوست عزیز ...

ممنون عزیزم

منم همین کارو میکنم

ولی ناراحتیاش موقع بیرون رفتن برام عذابه

و کاری ازم بر نمیاد

ممنون عزیزم منم همین کارو میکنم ولی ناراحتیاش موقع بیرون رفتن برام عذابه و کاری ازم بر نمیاد

من نمیدونم میزان ارتباط و شرایط فعلی تو چه جوریه.. ولی به نظرم کوتاه نیاید.. خیلی یا سیاست پیش برین.. براشون توضیح بدین که خط قرمز های خودتونو دارین؛ ولی تو خونه نیاز و خواسته شونو به بهترین شکل عملی کنین تاچفک نکنن حرفشون زمین افتاده.. بگین ترجیح میدم بیرون برای ارامش خودم تا همین حد ارایش و پوشش داشته باشم.. اما تو هونه کاملا برای تو ام و... 

اللّهُم صَل عَليٰ مُحَمّد وأل مُحَمّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم