2777
2789
عنوان

همسر شما چه جوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 85 پست
بله درسته منم با اشراف به این موضوع این بحث رو مطرح کردم تا ببینم ما از چی بیشتر ناراحتیم و نیمی از ...

درسته 

من فكر ميكنم بيشترين معضل در اقايون محبت رو ظاهري نشون ندادن هس در عمل محبت دارن ولي در ظاهر از گفتن كلمات محبت اميز اجتناب ميكنن 

فكر ميكنن زشته يا ابهت شون از بين ميره ! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیماری روانی داره

با خودش حرف میزنه

یه روز اخمو و عصبی یه روز شاد 

ولی خیلی درکش بالاست 

پول براش اهمیتی نداره

خیلی منو دوست داره و خیلی با شخصیتیه و خیلی وفادار و چشمش جای دیگه نیست 

همه ادما بدی دارن خود من بدیام بیشتر از خوبیامه

خوبه که خوبیامون بیشتر از بدیامون باشه

همه چرخش من رو مدار توئه
درسته  من فكر ميكنم بيشترين معضل در اقايون محبت رو ظاهري نشون ندادن هس در عمل محبت دارن ولي در ...

دقیقا نمونه اش همسر خودم دو روز سرماخوردم نذاشتن از جام تکون بخورم ازومادر بیشتر میرسیدم و دختر کوچکمو نگه داشتن ولی تاحالا من عزیزم از ایشون نشنیدم😖

گاوه گاو

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

دقیقا نمونه اش همسر خودم دو روز سرماخوردم نذاشتن از جام تکون بخورم ازومادر بیشتر میرسیدم و دختر کوچک ...

علتش يكم به فرهنگ مرد سالارانه جامعه برميگرده 

در نسل هاي بعدي درست ميشه انشاله 

به شرط تربيت درست توسط ما 

تو جامعه ما به مردا گفتن ابراز محبت در ملاء عام زشته يا به زن نبايد گفت عزيزم دوستت دارم پررو ميشه 🤔 و از اين دست جملات بي ريشه 

اكثر مشكل خانمها نشنيدن جملات عاشقانه از طرف همسر و برادر و پدر و محارم مرد هس در حاليكه خدا ذات زن رو لطيف افريده و اماده شنيدن اين جملات