2777
2789
عنوان

مدت نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 63 پست
هنوز تالار رو اوکی نکردیم دقیق مشخص نیس😣 کارهاتو کردی؟  من توی مدل مو و رنگ مو برای عروسیم م ...

من ۲۱ایشالا....موهامو رنگ نمیکنم شوهرم دوس نداره بنظرخودمم مشکی قشنگتره...مدل مو هم پیدا نکردم شما پیداکردی؟ب منم بده

اخه خونوادش خبرداشتن نذاشتن بیشترازاین دوست بمونیم 

ما خانواده هامون چیزی نگفتن خودمون هول بودیم مخصوصا اون بیشتر اون منو تحریک میکرد که نامزد کنیم اخه یه پسر عمه دارم خیییییییلی دوسم داره از طرف اون احساس خطر کرد 

تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توروخدا واسه منم دعا کنین من با همسرسابقم ۳سال عقد بودم الان با همسر فعلیم ۷ ماه عقدم ۴سال هم دوست ب ...

اگه شرایط شودارین زودترعروسی بگیرین 

من ان گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی ابی*ولی باخفت وخواری پی شبنم نمیگردم.
عسلی شما اگر زودتر ازدواج کنید بهتره بنظرمن

می خوام عروسیم خییییلی بهتر باشه اخه یه حالتی رقابتی هستش

تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید
من ۲۱ایشالا....موهامو رنگ نمیکنم شوهرم دوس نداره بنظرخودمم مشکی قشنگتره...مدل مو هم پیدا نکردم شما پ ...

منم موهام میخوام مشکی باشه چندتا مدل مو دارم الان برات میزارم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
مرررسی گل.من

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بقچه شما کدوم رو بیشتر میپسندی؟؟

من همشو دوسدارم😐 خیلی سردرگمم اصن

ولی مدل اخری رو خیلی بیشتر دوس دارم اما فکرمیکنم مدل دومی بیشتر بهم میاد