2777
2789
عنوان

مدت نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 63 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من الان یک سالو نیم از عقدم میگذره نامزدم سربازه تازه دوماه رفته سربازی قبلش درس می خوند قراره تا اخ ...

منم درحال حاضرشوهرم سربازه

من ان گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی ابی*ولی باخفت وخواری پی شبنم نمیگردم.
واقعا؟!بسلامتی ایشالاخوشبخت بشی عزیزم واس منم دعاکن عیدمیشه سه سال ک توعقدم

باخودم گفتم وقتی خودمو توی لباس عروس تو اینه ببینم برای همممه اونایی که نامزدن دعامیکنم هرچی زودتر برن سر خونه اشون اخه خیلیی سختی کشیدم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
منم نزدیک سه ساله عقدم....خداکنه اتفاقی نیفته اردیبهشت عروسیمه

شرایطمون مثل همه😍

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیزم چرا عروسی نمیکنید مشکل مالی داره همسرت؟

اخه الان سربازه میخاییم تموم کنه بعدعروسی بگیریم مشکلات مالیم اره هس

من پس فردای روزی که عقد کردم با همسرم رفتیم توی ۱ خونه و بعد ۵۰ روزم جشن عروسی گرفتیم

چه جالب..دوست منم امروزعقدش بود فرداهم میرن سرزندگیشون

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘
سخت نيس؟ سه سااال ميگن همه چي عادي ميشه انگار و اختلاف خيلي پيش مياد؟

چراسختی های خودشوداره خب فعلاشرایط عروسی گرفتن ونداریم

سخت نيس؟ سه سااال ميگن همه چي عادي ميشه انگار و اختلاف خيلي پيش مياد؟

اگه رابطه کامل نداشته باشی و سرتم تو لاک خودت باشه مشکلی پیش نمیار

تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید
باخودم گفتم وقتی خودمو توی لباس عروس تو اینه ببینم برای همممه اونایی که نامزدن دعامیکنم هرچی زودتر ب ...

ممنون عزیزم اره منم سختمه درسته خونواده هامون راحتن اماسخته بازم