2821
2789
عنوان

مرگ یا زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 33 پست

واقعا ک

کسی ک بخاطر ی فیزیک و نمره خودشو بکشه لیاقت اینو نداره بخواد تو مملکت کاره ای بشه..

این ادم بخواد دکترربشه نه دکتر خوبی میشه چون چنددتا درس سخت ببینه عقب میکشه ن مهندس و وکیل ک دنبال ی پروژه و پرونده بیفته و صددد بار شکست بخوره

خودتو جمععع کن پاشوو

نترس ادامه بده 

قوی باش 

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه همه این افکار رو داشتن الان جمعیت کمتر از یک دهم الان بود

دختر خوب همه اشتباه میکنن الان بشین برا نهایی بخون ترم قبلت جبران بشه.... گفتم حالا چی شده🤨

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
بخاطر نمره فیزیک 😂😂😂برو خودتو معرفی کن تیمارستان

واقعا نیاز دارم چون دارم از افسردگی و ساده بودن میمیرم .

آخه کدوم احمقی به یه پسر احمق دل می‌بنده و اینطوری زندگیش رو برباد میده؟

😭😭💔بنطرت اگه یه سال پشت کنکور بشینم بده؟خوب من اشتباه کردم می‌خوام آدم شم

پشت کنکور موندن یا نموندن ، یه انتخاب شخصیه و بستگی به خودت داره ، اگه احساس میکنی این اشتباهات قراره دوباره تکرار بشه پشت کنکور موندن اتلاف عمره و باید انتخاب رشته کنی اما اگر احساس میکنی قراره آدم بشی و اوضاعت تغییری میکنه پشت کنکور موندن ایده بدی نیست

پشت کنکور موندن یا نموندن ، یه انتخاب شخصیه و بستگی به خودت داره ، اگه احساس میکنی این اشتباهات قرار ...

من واقعا درس و دانشگاه برام مهمه 

نمی‌دونم چی شد 😭😭😭 آدم انقدر ساده که به پسر اعتماد می‌کنه؟ آخه چرااا💔💔😑😑😭😭😣😣😣