2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این ادم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 151 پست
نمیدونم خودم هعی میزارم جاش حق میدم بهش

من ۳ سال با شوهرم دوست بودم هروقت حالش بد بود دلش میخاست بایکی حرف بزنه ن ک از همه دور بشه

اگ با بقیه حرف نمیزد بامن لااقل حرف میزد

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا اینا چیه میگید اخه مامان باباشم فالو داره وا😂😂😐

اخرسر جناییش میکنن😂😂

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

تو مجازی باهاش اشنا شدی؟؟ دیدار حضوری هم داشتید؟ اگه نه که ادمای این تیپی خطرناکن چون نمیدونی کین و چین چون هیچ عکسو نشونی از خودشون نزاشتن .

شاید زن داشته باشه شاید نامزد . 

شایدم کلا جهت دردودل باهات صحبت کرده و بعد خسته شده ازت .

شاید ادم مودی هست .

من به شخصه با همچین ادمی نمیتونم بمونم چون ادم هرچقدرم حالش بد باشه نهایت تا دوروز حوصله نداشته باشه ولی بعدش باید پیامی چیزی بده نمیشه که انقدر سرد برخورد کنه . شمام انگار زیاد احساساتتو بروز میدی و زیاد پیام میدی  . و شاید تیپ اون از  زیاد چت کردن خوشش نمیاد

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

به نظرمنم خیلی کاربدیه،یعنی چی خب مثل ادم بیان بگن حوصله رابطه ندارن،یا بگن یه مدت میخوان تنها باشن،اینکه یهویی غیب میشن ادم سختشه،ولی فکرکنم این آدم تو نباشه،چون یه جا خوندم آدمی که بیشتراز۲۴ساعت ازش خبردارنشی آدم رابطه با تو نیست

تو مجازی باهاش اشنا شدی؟؟ دیدار حضوری هم داشتید؟ اگه نه که ادمای این تیپی خطرناکن چون نمیدونی کین و ...

بله همو دیدیم

ن والا زیاد احساس بروز ندادم

فقط پیام دادم گفتم اینکه جوابمو نمیدی ینی خدافظ

ک اونم سین نکرد یبارم زنگ زدم جواب نداد

منم دیگ پیگیر نشدم پاک کردم شمارشو

به نظرمنم خیلی کاربدیه،یعنی چی خب مثل ادم بیان بگن حوصله رابطه ندارن،یا بگن یه مدت میخوان تنها باشن، ...

اینکه صدرصد

اخیششش یه نفر منو درک کرد

همه گفتن تو بدی مشکل توعه

تو وابسته شدی

هیشکی نگفت چقدر اون ادم بدیه ک یه نفرو وابسته کرد و بدون خدافظی رفت

هیچ حقی نداره، ی بیشعور به تمام معناست.خواهشا سواد رابطه اتو ببر بالا تا بدونی ارزشت چقدره.چند سالته ...

انقد اسی براش بی اهمیت بوده ک یه وقت چت یا زنگ براش نزاشته ول کرده رفته

اسمت واسم اشناس

قبلا واست فاال گرفتم؟

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

بله همو دیدیمن والا زیاد احساس بروز ندادمفقط پیام دادم گفتم اینکه جوابمو نمیدی ینی خدافظک اونم سین ن ...

خوبه فکر کنم کلا رابطتونو زیاد جدی نگرفته چون خیلی بی اهمیت رفتار میکنه

ارزش نداره بهش فکر کنی . بنظرم رابطتونو تموم شده بدون و برو دنبال ادم مناسب تر نهایتش اگه دیدی نمیتونی وایسا تا پیام بده اون

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت