mahsa_0_0 مدیر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 2055 عنوان کیا رانندگی بلدن | مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 38 پست بچه ها چقدر طول کشید تا یاد بگیرید؟؟اوایل چجپری بودید؟ خیلی از نظرم سخت و پیچیده میاد و خیلی استرس میگیرم و همه چی یادم میرهفعلا ۲جلسه رفتمب نظرتون میتونم یاد بگیرم؟ دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶 خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲 1404/02/01 | 19:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مایسا403 عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 8802 این روزا هزینه ی گواهی نامه گرفتن چقدره؟ نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲
شاهزادهمومشکی عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 3165 واقعا هول میشم ببین اصلا نترس و هول نشو چرا؟ چون تو اومدی یاد بگیری اگه بلد بودی که نمیومدی تمرین با ماشینی غیر از ماشین مربی خیلی خوبه البته الان زوده به مرور همه چی میاد دستت
1404tootfarangi عضویت: 1403/08/01 تعداد پست: 86 عزیزم نمیدونم حقیقتا من ده سال پیش گرفتم تا جایی که یادم دکتر چشم و گوشم رو معاینه کرد. یعنی دیگه بعدازاون بنظرت احتمال داره بازم بخان نگاه کنن؟؟؟ من دکتر رفتم فقط چشمم معاینه کرد خیلی استرس دارم از وقتی فهمیدم دیگ دلم نمیخاد برم 😔
mahsa_0_0 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 2055 این روزا هزینه ی گواهی نامه گرفتن چقدره؟ تا ۸ تومن انگار دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶 خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
mahsa_0_0 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 2055 ببین اصلا نترس و هول نشو چرا؟ چون تو اومدی یاد بگیری اگه بلد بودی که نمیومدی تمرین با ماشینی غیر از ... میدونی داخل شهر یهو میمونم عقبیا دستشونو از بوق برنمیدارن لامصبا بیشتر بهم استرس وارد میکنن دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶 خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
پریفر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 151 ماشین خودمونو میترسم برونم فعلا فقط همون ماشین اموزشگاه کم کم شروعش کن برای هر شخصی متفاوته مثلا من کلاس رفتم ولی پیشرفت نداشتم بعد رانندگی رو خارج از آموزشگاه بهتر یاد گرفتم در نبرد بین منطق و احساس ، احساساتم را کشتم و طرف منطقم ایستادم . از آن روز متهم به تحمل دردی عظیم در سمت چپ سینه ام هستم
mahsa_0_0 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 2055 کم کم شروعش کن برای هر شخصی متفاوته مثلا من کلاس رفتم ولی پیشرفت نداشتم بعد رانندگی رو خارج از آموزش ... منم اللن اموزشگاه نمیرم مربی گرفتم یادم میده بعدش میرم اموزشگاه و دنبال گواهینامه دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶 خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
پریفر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 151 یچیزی بنظرت چیکار کنم من رفتم گواهینامه بگیرم پیش پزشکم رفتم فقط چشم معاینه کرد بعد امروز معلمی که ... چند سال پیش رفتم ولی تا جایی که یادمه اصلا اینجوری معاینه نکرد در نبرد بین منطق و احساس ، احساساتم را کشتم و طرف منطقم ایستادم . از آن روز متهم به تحمل دردی عظیم در سمت چپ سینه ام هستم
شاهزادهمومشکی عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 3165 میدونی داخل شهر یهو میمونم عقبیا دستشونو از بوق برنمیدارن لامصبا بیشتر بهم استرس وارد میکنن اصلا توجهی نکن منم اوایل که سوار میشدم همش بوق میزدن ماشین آموزشگاه تابلو داره که شما تحت آموزشی باید درک کنن
پریفر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 151 منم اللن اموزشگاه نمیرم مربی گرفتم یادم میده بعدش میرم اموزشگاه و دنبال گواهینامه ان شاءالله سال دیگه این موقع به هدف گواهینامه رسیدید در نبرد بین منطق و احساس ، احساساتم را کشتم و طرف منطقم ایستادم . از آن روز متهم به تحمل دردی عظیم در سمت چپ سینه ام هستم
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21732 ماشین خودمونو میترسم برونم فعلا فقط همون ماشین اموزشگاه با همسرت برو جاهای خلوت بالاخره باید تمرین کنی تا بهتر بشی اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
mahsa_0_0 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 2055 اصلا توجهی نکن منم اوایل که سوار میشدم همش بوق میزدن ماشین آموزشگاه تابلو داره که شما تحت آموزشی بای ... همون چون نداره تابلو بیشتر استرس میگیرم😢🤣این خانومه ۲۰ سال اموزشگاه بود الان ماشین گرفته ببرون ازاد یاد میده انصافا خوبم یاد میده من یادم نمیمونه چرت دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶 خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
mahsa_0_0 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 2055 ان شاءالله سال دیگه این موقع به هدف گواهینامه رسیدید ایشالله دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶 خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
1404tootfarangi عضویت: 1403/08/01 تعداد پست: 86 چند سال پیش رفتم ولی تا جایی که یادمه اصلا اینجوری معاینه نکرد نمیدونم خیلی نارحتم دیگه اصن دستم ب کتاب نرفت امروز لاشو باز کنم تازه جلسه دومم بود ب همسرمم گفتم دلداریم بده میگفت میخاستی. اونموقه بفکر باشی😐
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21732 یعنی دیگه بعدازاون بنظرت احتمال داره بازم بخان نگاه کنن؟؟؟ من دکتر رفتم فقط چشمم معاینه کرد خیلی ... فکر نکنم دیگه من برای چشم رفتم بعدش کلاسهای آیین نامه و بعدشم شهری بود یادم نمیاد این وسطا دوباره دکتر رفته باشم.ناامید نشو خدا بخشیده خودشم کمکت میکنه برو جلو توکل کن به خدا. اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم