2777
2789
عنوان

زندگیم مرده…

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 23 پست
زنیکه خراب توی محل کاری که من و‌همسرم باهم کار میکردیم همکارمون بود منو میشناختالان دیگه تموم شده ول ...

ببین خدا میذاره تو کاسه دختره ما فامیلی داشتیم که زنش حامله بود خیانت کرد زنش با همون شکم بالا امده رف خونه باباش مردم رفت اون دختره رو گرفت بعد چند سال رفت خارج با یکی دیگ دوست شد اینو طلاق داد خونه خراب خوشبخت نمیشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین خدا میذاره تو کاسه دختره ما فامیلی داشتیم که زنش حامله بود خیانت کرد زنش با همون شکم بالا امده ...

برام اصلا مهم نیست

اون زنیکه خراب بود همه میدونستن

دنبال این که خدا جوابشو بده نیستم

من از شوهر خودم دلم گرفته اون چرا اینکارو باهام کرد

منم همیجور سرباز بود ۴ ماه حقوقش بلوکه کردن بودن گوشت تو‌خونه نداتشیم صدام در نیومد هر روز باهاش میر ...

دقیقا منم عروسی نگرفتم.سه ساله خرید نکردم.همه وسیله هام از قبله ک مجرد بودم اوردم.پول تو جیبی ک هیچ.اینهمه درکش کردم اخرش این شد جوابم.از قدیم گفتن زنی ک خرج نداره ارج نداره همینه.فکر کن قبلا دوساعتم دیر میومد یه دلیل میورد باورش میکردم بعد اون جریان پنج دیقه ام دیر میکنه حالم بد میشه.میگم باز با اون زنس.اصن شاید تموم شده رفته.ولی ذهن من اروم نمیگیره حالم خیلی بده

دقیقا منم عروسی نگرفتم.سه ساله خرید نکردم.همه وسیله هام از قبله ک مجرد بودم اوردم.پول تو جیبی ک هیچ. ...

حال منم هر اهنگی گوش میده به خودم میگم حتما به یاد اون گوش میده

تو میره تو‌خودش میگم حتما دلش براش تنگ شده😭

حال منم هر اهنگی گوش میده به خودم میگم حتما به یاد اون گوش میدهتو میره تو‌خودش میگم حتما دلش براش تن ...

😔😔😔ای گفتی.بعدشوهر منو اینقدر قبول دارن میخاستم ابروشو ببرم ول کنم برم هیشکی باور نکرد حرفمو چون اصلا بهش نمیاد😭😭قیافش از این مذهبی نماها ک از شیطانم پست ترن.تنها دلخوشیم تو این زندگی ب چشم پاکی و نجابتش بود.اونم ک گند زد توش.مرتیکه هول.رفت با یه زن شوهر داری ک دوتا بچه داره😔هی میگم مگه چی کم گذاشتم.میدونی زنه بهم چی گفت.برگشت گفت مشکل از خودته ببین چی از تو ندیده ک تو من دیده اومده طرفم.برو خودتو درست کن.از این حرفش سوووختم.چون خودمو ب آبو آتیش زدم واسه خودم کم گذاشتم همیشه ولی واسه شوهرم نه