2789
عنوان

ولنتاین💑💑

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 74 پست
من هرسال یه کاری میکردم ولی الان هیچ کار براش نمیکنم چون لیاقتشو نداره مثلا ۱دفعه واسش گل گرفتم برد ...

دعوا کردین؟

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه از شانس من جمعست سالگرد عقدمون اونم از صب خونس چجوری سورپرایزش کنم😢

راست میگه شب قبل بگیر. غافلگیر میشه. تو پیش دستی کن.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
راست میگه شب قبل بگیر. غافلگیر میشه. تو پیش دستی کن.

با ماهیتابه بزن تو سرش بیهوشش کن،بعد کاراتو انجام بده😐

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

با ماهیتابه بزن تو سرش بیهوشش کن،بعد کاراتو انجام بده😐

اینم میشه. مسهلم میشه بریزه توو چاییش. گیر کنه توو دستشویی این تند وتند کار کنه. عوارضش از بیهوشی کمتره. :))

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
چرا عزیزم

من توبارداریم نه شرایط جسمی خوبی دارم نه شرایط روحی خوبی.

ازدیروزپاشده رفته یه شهردیگه برااسباب کشی خونه پسرخالش کمک کنه.بهم یدونه زنگ نزده حالموبپرسه.فقط دیشب آخروقت من چن تاپیام دادم ک دعواکردیم آخرش

عجب پیشنهادی همین کارو میکنم😂😂😂فقط بعدش ب هوش نیومد چیکار کنم😂

من دیگه کاری ندارم،عواقبش با خودته😓

اینم میشه. مسهلم میشه بریزه توو چاییش. گیر کنه توو دستشویی این تند وتند کار کنه. عوارضش از بیهوشی کم ...

آره اینم فکر خوبیه👌

عجب پیشنهادی همین کارو میکنم😂😂😂فقط بعدش ب هوش نیومد چیکار کنم😂

ببین شب قبلش که پنج شنبه شب میشه دوتا قرص سیپروهپتادین تو آب میوه حل کن بهش بده راحت تا سه و چهار بعدازظهر روز بعد میخوابه،هیچ عوارضیم نداره،اینو جدی گفتم😐

ببین شب قبلش که پنج شنبه شب میشه دوتا قرص سیپروهپتادین تو آب میوه حل کن بهش بده راحت تا سه و چهار بع ...

نه بابا ازین کارای خطرناک نمیتونم بکنم😖😖هموم پنج شنبه سوررپرایزش میکنه 

بیستمه سالگرد عقدمون

نه بابا ازین کارای خطرناک نمیتونم بکنم😖😖هموم پنج شنبه سوررپرایزش میکنه  بیستمه سالگرد عقدمون

😂😂😂خطرناک نیس بابا،،قرص اشتهاس منتها خواب اوره،،خودم استفاده کردم