راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
کسی که همسرش فوت کرده یا جدا شده مجرد همین چه زن چه مرد
ع؟؟بعد تو یه جمع به دختر مجردی ک تاحالا ازدواج نکرده هم بگیم مجرد ب اونیم ک فرضا دوبتر شوهر کرده دوبارم یا طلاق گرفته یا شوهر فوتی داشته بگیم مجرد؟؟بنظرت حق دختر و پسر مجرد ضایع نمیشه
اون خانومی ک نوشته یتیم و فلان، وقتی سر خودتونم اومد، میفهمید از شنیدنش خوشتون نمیاد جانم
امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹 اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
همسرش فوت کردهاز نظر من واژه ی عجیبیه و بهتره که استفاده نشهزشت و زننده نیست ولی لزومی هم به استفاده ...
متوجه هستم
ولی خب انگار بگیم کور یا نابینا زشته ،نگیم
بجاش بگیم کسی که نمیتونه ببینه
از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.