2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 26 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چ شوهرت مودب و با درکه خداحفظش کنه

ن زشت نیست اصلا ب قول دوستمون با شوخی و عشوه بگیر پول رو غذا رو هم درست کن

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم......آقایون باردار نینیسایت درخواست ندن هم اسکرینشو نشون نینیار میدم هم توی همه تاپیکا تگتون میکنم

به نظرت بعدا منت نمیزاره که تو پول گرفتی

گلم این ب شخصیت شوهرت بستگی داره ک ادمیه منت بزاره یا نه ..ما ک نمیتونیم پیش بینی کنیم ندیده نشناخته 

ولی منت گزاشتن ندارخ زحمت کشیدی مزدشم گرفتی 

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم......آقایون باردار نینیسایت درخواست ندن هم اسکرینشو نشون نینیار میدم هم توی همه تاپیکا تگتون میکنم

ن بعد مدتی هم گرونش کن ب شوهرت بگو گرونیه دستمزد سرآشپز رو زیادش کن البته ب شوخی بگو بهش  😅😅

بگو تورم و تحریما خورده😅😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

به محص اینکه یه مدت پول بگیری دیگه وقتی شد وظیفه ات شوهرت میگه پول مواد غذایی و قبض برق و آب و گاز و خونه رو من دادم و حالا چیکار کردی مگه جا دو پیمانه سه پیمانه پختی و دیگه پول نمیده غذا هم باید بپزی ...طمع نکن و از اول بگو از بیرون بخر

زشت نیستش ولی میتونی خودتو بیشتر تو دل مردت ببری 

چون وقتی ببینه زنش اینجوری رفتار میکنه خیلی بهتره 

مگه به اون پول نیاز داری 

داری زحمت میکشی بگو عزیزم من دارم برات ناهار درست میکنم برا داداشتم درست میکنم نیاز به پول نیستش