2777
2789
عنوان

استغاثه و دعای جمعی ما ظهور را نزدیک می‌کند

| مشاهده متن کامل بحث + 7772 بازدید | 1701 پست
حرفت خیلی به دلم نشست اما من چندساله هرچی دعا وچله وذکر میگم قبلنا تا یه صلوات میشمردم مشکلم حل بود ...

ایت الله بهجت فرمودند

دعای غیر مستجاب نداریم!

یا دعا دیرتر مستجاب میشود یا یک بلایی از انسان دور میشود یا بهتر از آن را به او میدهند یا روز قیامت او را می‌آورند و میگویند: این همه ثواب برای تو،میگوید: من که کاری نکردم که لایق این همه ثواب باشم،میگویند: این ثواب ها برای این است که دعا کردی و به صلاحت نبود مستجاب بشود بجاش الان جبران کردیم.میگوید:ای کاش هیچکدام از دعاهایم در دنیا برآورده نمیشد.....

نا امید نباش عزیزم بسپار به خدا💚

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                  

ایت الله بهجت فرمودنددعای غیر مستجاب نداریم!یا دعا دیرتر مستجاب میشود یا یک بلایی از انسان دور میشود ...

اره میگم سپردم بخودت اما بازهمون همون اش همون کاسه مدادم دلشوره میگیرم مدادم ناامیدمیشم مثل قبل نیست دیگه فورا دعام اجابت میشد همش میگم چرا اخه براچی اگه نمیشه اگه مصلحتم نیس چرا از ذهنم نمیره این حاجت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای جبران فرصت خییلی کمی دارم چجوری توبه واقعی کنم و کار اشتبامو جبران؟ خدا میبخشه توبمو؟چیکارکنم ب ...

سلام به شما دوست گرامی 

دادن هدیه گرانبها عمر دست خداست 

و گرفتنش دست خدا 

و ما آگاه نمی‌شویم ، الا در موارد خاص 

خواهرم ، چرا خدا توبه فرد پشیمان از گناه رو نبخشه ؟!

شما از ته دل پشیمان شدید ،

و دو رکعت نماز بخونید و از خدا فرصت بخوابید 

که بتونید جبران کنید ...

اگر حق ناسی هست که امکان جبران هست 

تصفیه کنید و حلالیت بگیرید ،اگر ممکن نیست از طرف شون استغفار کنید ...

اگر حق الله هست ، کم کم جبران کنید و قضاهای اون رو به جا بیارید .

موفق باشید .

از همگی عزیزان التماس دعا دارم دعا کنید به حق صاحب الزمانم حاجتم روا بشه بدجور خسته و درمانده ام

اینو کسی میگه که هیچ وقت از درگاه خدای مهربان نامید نمیشد اما این دفعه فرق میکنه

واسه رفع گرفتاریم برای فرج آقا امام زمانم صلوات بفرستین

اللهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم🌱

اره میگم سپردم بخودت اما بازهمون همون اش همون کاسه مدادم دلشوره میگیرم مدادم ناامیدمیشم مثل قبل نیست ...

سلام علیکم 

عزیزم همیشه همه سرمایه هات رو دعا و ذکر ....صَرف و در گِرو خواسته های دنیایی نکنید 

که به فرمایش خدا ، متاع دنیا در مقایسه با بعد رفتن ما و خانه اصلی مون قلیل (اندک) هست 

نزاریم شیطان عمر پیش روی ما رو طویل جلو بده 

و ما رو به آرزوهای طول و دراز دنیا دلخوش کنه 

و بعد ناگهان و ناغافل وقت رفتن ما فرا برسه 

و ما تمام سرمایه مون روخرج خواسته های دنیوی کرده باشیم !

دوست عزیز، اجر صبر به غیر حساب هست 

یعنی بی پایان و بی انتها...

برای جبران فرصت خییلی کمی دارم چجوری توبه واقعی کنم و کار اشتبامو جبران؟ خدا میبخشه توبمو؟چیکارکنم ب ...

سلام به شما دوست گرامی 

دادن هدیه گرانبها عمر دست خداست 

و گرفتنش دست خدا 

و ما آگاه نمی‌شویم ، الا در موارد خاص 

خواهرم ، چرا خدا توبه فرد پشیمان از گناه رو نبخشه ؟!

شما از ته دل پشیمان شدید ،

و دو رکعت نماز بخونید و از خدا فرصت بخواید

که بتونید جبران کنید ...

اگر حق ناسی هست که امکان جبران هست 

تصفیه کنید و حلالیت بگیرید ،اگر ممکن نیست از طرف شون استغفار کنید ...

اگر حق الله هست ، کم کم جبران کنید و قضاهای اون رو به جا بیارید .

موفق باشید .

اللهم عجل لولیک الفرج 

اللهم عجل لولیک الفرج 

اللهم عجل لولیک الفرج 

یا مهدی ادرکنی

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم عجل لولیک فرج 

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

سلام به شما دوست گرامی دادن هدیه گرانبها عمر دست خداست و گرفتنش دست خدا و ما آگاه نمی‌شویم ، الا در ...

خواهر موضوع کنکوره  بعضی وقت هارو هدر دادم بعضی وقت ها واقعا نشد بخونم نمیخوام شرمنده خانوادم بشم  خیلی فرصتم کمه اگه قبول نشم خیلی خجالت میکشم برام دعا کن خدا کمکم کنه که واقعا محتاج کمک خدام 

برام دعا کن خیلی باشه؟؟؟؟؟؟

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

از نظر بخشش که خدا خیییلی مهربونه مطمئن باش میبخشه درِتوبه همیشه به روی بندگان بازه با زبون خودت از خدا بخواه ببخشتت 

میتونی وضو بگیری دورکعت نماز بخونی بعد از نماز یه روضه از گوشیت دانلود کنی گوش بدی دلت که آماده شد از خدابخای ببخشه

برای جبرانشم بستگی داره گناه حق الله باشه یا حق الناس

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊