2789
عنوان

استغاثه و دعای جمعی ما ظهور را نزدیک می‌کند

| مشاهده متن کامل بحث + 7517 بازدید | 1701 پست

_امام_زمانم  😍✋

🌼 از قعر زمین به اوج افلاڪ سلام

🍃 از من به حضورحضرت یار سلام

🌼 صبح است دلم هواییت شد مولا

🍃 از جانب قلب من بر آن یار سلام

#العجل‌مولای‌غریبم 💔

#اللَّهُمَّ_عَرِّفْنِےحُجَّتَڪ 🌹

اللَّهُمَّ‌اجْعَلْنٰا مِنْ‌أَنْصَارِهِ وَ أَعْوَانِهِ 🤲

تعجیل در ظهور و سلامتی مولا عجل الله تعالی فرجه پنج صلوات#  

اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج 

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 

💚🌺🍃

🌺

❇️ #سلام_امام_زمانم  🌤

هـرگـز نمی‌رسند به بـام تو بـال‌ها

همت اگر کنند به شوق تو سال‌ها

دست غزل به پای خیالت نمی‌رسد

بالاتر از تصـور و فـکـر و خـیـال‌ها

گفتند در زمانه آشوب می‌رسی

این روزها زیاد شـده احتمال‌ها

🤲 اللّهُمَّ‌ عَجِّلْ‌ لِوَلِیِّکَ‌ الْفَرَج 🤲

🤲 اللَّهُمَّ اجْعَلْنٰا مِنْ أَنْصَارِهِ وَ أَعْوَانِهِ 🤲

🌺

💚🌺🍃

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یامهدی ادرکنی 

یامهدی ادرکنی 

یامهدی ادرکنی

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
بیشتر ببینید

یامهدی ادرکنی 

یامهدی ادرکنی 

یامهدی ادرکنی

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
بیشتر ببینید

🔴 شيطان در آخرالزمان با تمام توان خود می‌تازد

🔵 آخرالزمان چون نزديك نابودی ابليس است ، تمام سعی و تلاش خود را برای تأخير در ظهور و گمراهی مردمان به كار خواهد بست . آنقدر در آخرالزمان اين مسائل رونق می‌گيرد كه وقتی ندای آسمانی به نفع امام زمان علیه‌السلام بلند می‌شود ، نعره‌ای هم از جانب شيطان شنيده می‌شود كه بعضی‌ها ، حق و باطل را اشتباه می‌كنند .

حضرت امام صادق علیه‌السلام در مورد زمان ظهور حضرت و نشان آن فرمودند : 

منادی نام قائم «عجل الله تعالی فرجه الشریف» را ندا می‌دهد .

پرسيدم : آيا اين ندا را بعضی می‌شنوند يا همه ؟

حضرت فرمودند : «همه ! هر قومی به زبان خودش می‌شنود» .

پرسيدم : پس با اين حال ، ديگر چه كسی با حضرت مخالفت می‌كند ، در حالی كه نام او ندا داده شده و شكی در حقانيت او نيست ؟

حضرت فرمودند : ابليس آن‌ها را رها نمی‌كند ، تا اين‌كه در آخر شب ندای ديگری بدهد . پس مردم دچار شك می‌‌شوند . 

📚 كمال‌الدين و تمام النعمة ج ۲ص۶۵۰

امام_زمان#  

یامهدی ادرکنی 

یامهدی ادرکنی 

یامهدی ادرکنی

بیشتر ببینید

یا ولی الله

هرکه عاشق می شود بی شک که حیران می شود

نیمه شب ها راهی کوه و بیابان می شود

آن طرف ، از گریه های این طرف خنده بساز

هرکسی کم گریه کرد بعداً پشیمان می شود

عاشق بیچاره را گاهی تلنگر کافی است

مثل طفلی می رود یک گوشه گریان می شود

شب برای در زدن پشتِ درِ این خانه ایم

چون گدا پشت در این خانه سلطان می شود

از فراق او فقط حرف فراقش را زدیم

عاشق اهل عمل پاره گریبان می شود

ما برایش دردسر بودیم و حق هم می دهیم

کنج عُزلت رفته و از دیده پنهان می شود

ما به هر حال هرچه باشد رعیت این خانه ایم

رعیت اهل کرم هم از کریمان می شود

ماه ما از پشت اَبرِ آسمان ها میرسد

کلبه ی احزان ما آن شب گلستان می شود

رسول عسگری

💠 اللّٰهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّكَ ٱلْفَرَجَ 💠

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
بیشتر ببینید

اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س 

العجل العجل العجل صاحب‌الزمانم

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

یامهدی ادرکنی 

یامهدی ادرکنی 

یامهدی ادرکنی

بیشتر ببینید

اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س 

العجل العجل العجل صاحب‌الزمانم

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

#سلام_مولاجانم ❤️🌸

🌹 ای نسخه پایانیِ دست خداوند

🌹 هر درد درمان می شود وقتی بیایی...

🌺 دل ها شده بازار سردی از عواطف

🌺 دل ها بهاران می شود وقتی بیایی...

#العجل‌مولای‌غریبم 💔

تعجیل در فرج مولایمان صلوات 

یامهدی ادرکنی 

یامهدی ادرکنی 

یامهدی ادرکنی

بیشتر ببینید

یامهدی ادرکنی 

یامهدی ادرکنی 

یامهدی ادرکنی

بیشتر ببینید