2777
2789
عنوان

استغاثه و دعای جمعی ما ظهور را نزدیک می‌کند

| مشاهده متن کامل بحث + 7771 بازدید | 1701 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسم الله الرحمن الرحیم

.إِلَهِي عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْكَشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ 
خدايا! گرفتارى بزرگ شد، و پوشيده بر ملا گشت، و پرده كنار رفت، و اميد بريده گشت،

وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكَى و زمين تنگ‏ شد، و خيرات آسمان دريغ شد، و پشتيبان تويى، و شكايت تنها به جانب تو است،

وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ در سختى و آسانى‏ تنها بر تو اعتماد است، خدايا! بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست أُولِي الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ

آن صاحبان فرمانى كه اطاعتشان را بر ما فرض نمودى،وبه اين سبب مقامشان رابه ماشناساندى

فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِيبا كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِيُّ پس به حق ايشان به ما گشايش ده، گشايشى زود و نزديك‏ همچون چشم بر هم نهادن يا زودتر، اى محمّد و اى على! يَا عَلِيُّ يَا مُحَمَّدُ اكْفِيَانِي فَإِنَّكُمَا كَافِيَانِ

اى على و اى محمّد! مرا كفايت كنيد كه تنها شما كفايت‏كنندگان من هستدوَ انْصُرَانِي فَإِنَّكُمَا نَاصِرَانِ يَا مَوْلانَا يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ

و ياری ام دهيد كه تنها شما ياری ‏كنندگان من هستيد، اى مولاى ما! اى صاحب زمان! 

فريادرس، فريادرس، فريادرس،

أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ 

مرا درياب، مرا درياب، مرا درياب، اكنون، اكنون، اكنون، با شتاب، با شتاب، با شتاب،

يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِينَ

اى مهربان‏ترين مهربانان، به حق محمّد و خاندان پاك او.🤲

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد و از ريزش رحمت آسمان جلوگيرى شد و تويى ياور و شکوه بسوى تو است‏ و اعتماد و تکيه ما چه در سختى و چه در آسانى بر تو است 

خدايا درود فرست بر محمد و آل محمد آن زمامدارانى که پيرويشان را بر ما واجب کردى و بدين سبب مقام‏ و منزلتشان را به ما شناساندى به حق ايشان به ما گشايشى ده فورى و نزديک، مانند چشم بر هم زدن يا نزديکتر

یا محمد(ص) ،یا على (ع)،یا على (ع) ویا محمد(ص) مرا کفايت کنيد که شماييد کفايت‏ کننده ام و مرا يارى کنيد که شماييد ياور من، 

🕊🌴اى سرور ما

اى صاحب الزمان‏ فرياد، فرياد، فرياد، درياب مرا درياب مرا درياب مرا همين ساعت همين ساعت هم ‏اکنون زود ،زود، زود

اى خدا❤️ اى مهربانترين مهربانان به حق محمد و آل پاکيزه اش‏🤲

❤﷽❤

ما نسل عجیبی هستیم !
عجیب سعادتمند ...
عجیب متنعّم!
میدونید چرا؟؟؟
از هزار و اندی سال غیبت امام زمان علیه‌السلام، ان شاءالله
ما به آخرِ آخرش رسیدیم !🤚

به آخر کوچه‌ی انتظار... که اگر کمی مقاومت کنیم و طاقت بیاوریم به انتهای ماجرا ، مشرّف می‌شویم!

🔸اما هرچه به آخر کوچه نزدیک‌تر می‌شویم؛
این کوچه باریک تر می‌شود!
تنگ ترمی‌شود!

🔸ما چاق و چلّه ها حتما جا میمانیم... 
چاق و چلّه‌هایی که نشد کمی از گوشه‌ی نفسانیّاتِ مان بتراشیم و ... کمی اندازه‌ی "مـــن"هایمان را لاغرتر کنیم!

از آخر این کوچه فقط لاغرترها رد می‌شوند؛
همان‌ها که از "مـن"ها گذشتند و با بقیه، یکی شدند!🤌

همان‌ها که همه در کنارشان امن و آرامند... و ترس از دریده شدن ندارند ؛🥰
دریده شدن با هیولای حسادت ، قضاوت، خودخواهی، خودشیفتگی و ...
آنان که می‍توانند به پرش‌های بلند دیگران،و موفقیت‌هایشان،نه راضی...که دلشادوسرمست شوند!🛑

🌴آخر کوچه انتظار؛ اول دولت کریمه است! اگر برای زیستن در این دولت آماده نباشیم؛حتماًاز خیل یاری دهندگان امام مان جا میمانیم.🌤

دوست داشتین بگین تا تاپیکهای مهدوی تگتون کنیم. 

با نوشتن _اتحادمارمزظهور#   در ثواب این تاپیک شریک باشیم.🌱💖

بسم الله الرحمن الرحیم

.إِلَهِي عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْكَشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ
خدايا! گرفتارى بزرگ شد، و پوشيده بر ملا گشت، و پرده كنار رفت، و اميد بريده گشت،

وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكَى و زمين تنگ‏ شد، و خيرات آسمان دريغ شد، و پشتيبان تويى، و شكايت تنها به جانب تو است،

وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ در سختى و آسانى‏ تنها بر تو اعتماد است، خدايا! بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست أُولِي الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ

آن صاحبان فرمانى كه اطاعتشان را بر ما فرض نمودى،وبه اين سبب مقامشان رابه ماشناساندى

فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِيبا كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِيُّ پس به حق ايشان به ما گشايش ده، گشايشى زود و نزديك‏ همچون چشم بر هم نهادن يا زودتر، اى محمّد و اى على! يَا عَلِيُّ يَا مُحَمَّدُ اكْفِيَانِي فَإِنَّكُمَا كَافِيَانِ

اى على و اى محمّد! مرا كفايت كنيد كه تنها شما كفايت‏كنندگان من هستدوَ انْصُرَانِي فَإِنَّكُمَا نَاصِرَانِ يَا مَوْلانَا يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ

و ياری ام دهيد كه تنها شما ياری ‏كنندگان من هستيد، اى مولاى ما! اى صاحب زمان! 

فريادرس، فريادرس، فريادرس،

أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ