2777
2789
عنوان

باغ دعوتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 23 پست
والا من باشم عکس العمل نشون میدم مثلا چطوری به شوهرت نظر داره چیکارا میکنه؟

من عکس العمل نشون ندادم که شوهرم حساس نشه

ولی

رفتارهاش

کارهایی که جلوی شوهرم میکنه

حتی یبار وقتی شوهرم اومد توی جمع شلوارشو درآورد با دامن کوتاه

پیش بقیه ی مردها اینجوری نیست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

رفتارهاشکارهایی که جلوی شوهرم میکنهحتی یبار وقتی شوهرم اومد توی جمع شلوارشو درآورد با دامن کوتاهپیش ...

نرو باغ

بزار ناراحت شن مهم نیست بگو حوصله نداشتم بیام تعارف و رودربایسی رو بزار کنار تاپیکای قبلیتو خوندم گفتی واکنشی ندارم به کاراش اشتباه میکنی باید واکنش داشته باشی و بنشونیش سر جاش 😑

دوباره امروز زنده ام،،دوباره تو را بر شانه های خویش حمل میکنم ای زندگی ❤️🌱

من عکس العمل نشون ندادم که شوهرم حساس نشهولیرفتارهاشکارهایی که جلوی شوهرم میکنهحتی یبار وقتی شوهرم ا ...

جلوی جمع مهربون و صمیمی باش وقتی کسی نمیشنوه بهش تیکه بنداز و تحقیرش کن

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
همینو به شوهرم بگم به نظرت؟و اگه گفت چرا معذبی بگم بخاطر مشروب و ...

حقیقت بگو

بگو از این زن های بی لول و ندید بدید بدم میاد کلاسشون عزیزم به ما نمیخوره ... بگو ما اصلا شخصبتمون به اونها و این جو نمیخوره 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

آفرین.خوشم اومد.یه چند تا چیز دیگه هم یادم بده

والا آدم باید برای خودش احترام قائل دار باشه با کسی میره دو تا پله ازخودش بالاترکه پیشرفت و یک کاری یاد بگیره این بی بندو باری ها که نه دیدن داره و نه پیشرفت ... 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.