آتنههههههه مدیر عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 10693 عنوان این مهمونی چجوره | مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 23 پست اول مهمونی چای و رولت خودم پزشام زرشک پلو بامرغ و سوپ یا فسنجون کنارشسالاد کاهو و چند مدل ژله و سالاد اندونزی و کشک بادمجون پایپ شده تو نون تارتبعد از شام میوه بعد از میوه چای و کوکی کافی شاپی خودم پز میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده 1404/02/01 | 10:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آتنههههههه مدیر استارتر عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 10693 چند نفر مهموننمن البته یه کنی تنبلم بجای شما باشم کوکی و رولت رو دیگه خودم درست نمیکنم بجاش باقلوا م ... 15نفر میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده
f_a_r_v_a_r_d_i_n عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 1841 دستت درد نکنه، مهمونی پاگشا باید بهترر از مهمونی معمولی برگزار شه
payiz_sard عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 327 چند نفر مهموننمن البته یه کنی تنبلم بجای شما باشم کوکی و رولت رو دیگه خودم درست نمیکنم بجاش باقلوا م ... من از شما تنبل ترم همرو از بیرون سفارش میدم شماها رو میبینم از خودم خجالت میکشم🤢 سلام . آرایشگر هستم 😊🌱سوالی داشتید در خدمتم ✨
f_a_r_v_a_r_d_i_n عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 1841 عالیه فقط تولوخدا تخمه هم بخر😂 نه مهمونی عروس دومادی تخمه نمیخواد 😅
دخترمرداد۶۸ عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 7457 من از شما تنبل ترم همرو از بیرون سفارش میدم شماها رو میبینم از خودم خجالت میکشم🤢 من خسیس هم هستم یه مقدار 😅🤪ولی من مهمونی ها رو با یک نوع غذا و سالاد برگزار میکنم چون اکثر اوقات تعداد 20 نفره اس منم دست تنها واقعا خسته میشم
payiz_sard عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 327 من خسیس هم هستم یه مقدار 😅🤪ولی من مهمونی ها رو با یک نوع غذا و سالاد برگزار میکنم چون اکثر اوقات ت ... مگه باید چند نوع باشه بیشترش اسرافه واقعا من همیشهیکنوع داشتم و خاهم داشت . سلام . آرایشگر هستم 😊🌱سوالی داشتید در خدمتم ✨
دخترمرداد۶۸ عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 7457 مگه باید چند نوع باشه بیشترش اسرافه واقعا من همیشهیکنوع داشتم و خاهم داشت . اگه خورده بشه و دور ریخته نشه که اسراف نیست بهذهر حال خوردیم دیگه من خودم چون استرس میگیرم و مهمتر خودم تنهام اذیت میشم بخوام چند مدل درست کنم