2777
2789
عنوان

پولام گم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 56 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

یعنی تا لای قرآن رفته گشته؟

حالا کار به این خانم ندارم ولی خواهر شوهر من وقتی میومد هممممه جا رو میگشت،آمار همه چیو داشت

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

یک دعای فوری برای پیدا شدن گمشده دعای سفارش شده توسط آیت الله بهجت است. ایشان بیان کرده‌اند اگر چیزی گم کرده‌اید این دعا را مرتباً زمزمه کنید تا آن زمانیکه آن شیء پیدا شود:

“أَصْبَحْتُ‏ فِی‏ أَمَانِ‏ اللَّهِ‏ ‏وَ أَمْسَیْتُ فِی جِوَارِ اللَّهِ”

همچنین ایشان دعای دیگری را نیز برای پیدا کردن شیء گم شده یا چیزی که محل آن را فراموش کرده‌اید، سفارش می‌کنند که عبارتست از:

” اللهم انّی اسئلک یا مُذَکِّرَ الخیرِ و فاعلَهُ و الآمِرَ بِهِ اَن تُصلّیَ علی محمدٍ و آل محمد و تُذَکِّرَنی ما اَنسانیه الشیطان”

...🖤

آره واقعا می‌خواستیم ماشینمون راعوض کنیم همه کارامون کردیم اومدم طلاها هارو بردارم با اون سکه بفروشم ...

منم تازه عروسی کرده بودم انگشتر نشونم روی میز ارایشم بود  مهمان داشتیم  فرداش دیدم  انگشتر از روی زمین محو شد

حالا قیمتش هیچی یادگاری بود خیلی دوسش داشتم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

آره واقعا می‌خواستیم ماشینمون راعوض کنیم همه کارامون کردیم اومدم طلاها هارو بردارم با اون سکه بفروشم ...

گفتن چندتا پست قبل‌تر

خواهرشوهر ولی اصلا نیازی ب این پولا نداره

من انقدر بدم میاد یچیزی از خونه ام گم بشه روانی میشم حتی شونه گم بشه

منم دقیقاااا ببین حتی هزارتومن باشه

اصلا کسی از چیزی تو خونم خوشش بیاد میدم بهش

مهم‌نیست اصلا

ولی باید بدونم چی کجاست و اون پول کجا خرج شده

من نگران شدم براتون واقعا تنها کاری که از دستم برمیومد این بود که این دعارو بگم بخونین زمزمه کنین ای ...

مرسی عزیزم

حتما میخونم

خدا کنه پیدا شه

مغزم درگیرشه