2777
2789
عنوان

امروز با همسرم دعوا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 28 پست
چرا خوش‌بخت نشدی ؟ میدونم سخته ادم از آزادی و رفاه بیفته به چاله ی سختی و گرفتاری اما به نظرت زندگیت ...

من براش مادر شدم پدر شدم بزرگش کردم اما من خودم تکیه گاه میخام همدم میخام کسیکه حمایتم کنه پناهم باشه پناهم نیس منم که پناهشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من براش مادر شدم پدر شدم بزرگش کردم اما من خودم تکیه گاه میخام همدم میخام کسیکه حمایتم کنه پناهم باش ...

اون حس مردانگی و حامی بودن ازش نمیگیری؟ 

به خودش هم گفتی؟ 

مشکلتون با مشاوره حل میشه شخص سومی که این موارد یاداوری کنه بهش، جایگاه همسر بودن تذکر بده 

اون حس مردانگی و حامی بودن ازش نمیگیری؟ به خودش هم گفتی؟ مشکلتون با مشاوره حل میشه شخص سومی که این م ...

ن نمیگیرم هیچ حسی ازش مگر اینکه دلم میسوزه براش دلم همسر میخاد حامی همراه ن یه پسر که بزرگش کنم 

ن نمیگیرم هیچ حسی ازش مگر اینکه دلم میسوزه براش دلم همسر میخاد حامی همراه ن یه پسر که بزرگش کنم

اره فهمیدم 

ولی با تغییر سبک زندگیش قطعا میتونه انتظاراتش شما رو براورده کنه فقط باید یک نفر باهاش حرف بزنه و راه درست نشونش بده بعضی مردا موقعی که زن شون بار زندگی به دوش میکشن خودشون سست و بچه میشن 

نظر خودش چیه؟ بهش اینا رو گفتی؟ 

اره فهمیدم ولی با تغییر سبک زندگیش قطعا میتونه انتظاراتش شما رو براورده کنه فقط باید یک نفر باهاش حر ...

اره خودشم قبول داره میگه خودمو تغییر میدم بهم فرصت بده ببخش اما چقدر ببخشم چقدز بگذرم اخه

اره خودشم قبول داره میگه خودمو تغییر میدم بهم فرصت بده ببخش اما چقدر ببخشم چقدز بگذرم اخه

این بخشیدن ها و ندید گرفتن ها رابطه ای با گذر عمر و فرسایش روحی انسان داره هرچیزی حدی داره وقتی از حالت عادی اش خارج بشه شخص مقابل متلاشی میشه 

حالا که خودش هم قبول داره ببرش رواشناس ببینیم در ذهن این اقا چی میگذره این اخلاقیات از خودش نشون میده 

2790
2778
2791
2779
2792