2777
2789
عزیزم همون بهتر نخوری جز ضرر چیزی نداره

اخه چیزای مفیدم نمیتونم بخورم مثل شیره ی انگور حالت تهوع پیدا میکنم عسل که دیوه هیچ اون بدتر حس میکنم عادی نیست

مامانم شیره انگور با ارده قاطی میکنه میخوره اصلا برام هیلی عحیبه تا تهم میخوره 

فارسی حرف بزنیم😊       نه به کودک همسری    یک شخص معترض به قوانین سایت اقایون درخواست ندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عالی نوش جان

فدایت

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اخه چیزای مفیدم نمیتونم بخورم مثل شیره ی انگور حالت تهوع پیدا میکنم عسل که دیوه هیچ اون بدتر حس میکن ...

منم خونمون همیشه چند مدل مربا خونگی عسل مرغوب سبلان و شیره داریم حتی کره بادوم زمینی ووو هیچکدومو نمیتونم بخورم لب نمیزنم ارده که اصلا

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

منم خونمون همیشه چند مدل مربا خونگی عسل مرغوب سبلان و شیره داریم حتی کره بادوم زمینی ووو هیچکدومو نم ...

خداروشکر یکی مثل من پیدا شد من وقتی میخورم از گلوم پایین نمیره 

فارسی حرف بزنیم😊       نه به کودک همسری    یک شخص معترض به قوانین سایت اقایون درخواست ندن

به به یه فلفم بزن تنگش😋

نداشتم جیگر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

حیف🤧

اره 🥺 

ولی خب همیشه همه چیز کامل نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیچی منتظرمیشم نهاردرست کنم بخورم دندونم دردمیکنه یه چای دم میکنم دخترارفتن مدرسه شوهرم سرکار یکم تنهایی میچسبه 😃😃

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

واقعا میشه بگی چطوری آخه تو اینستا دیدم میخورن ولی سوپری ها محل ما ندارن😭

توت فرنگی هارو میشوری می‌زاری آبش می‌ره بعد خورد میکنی میریزی تو قابلمه شکر میریزی روش من مثلا برا یه کیلو توت تقریبا ۸۰۰گرم شکر میریزم یه کم باشکر مخلوط میکنیم میزاریش تو یخچال ۱۲ساعت بمونه تا آب بندازه 

بعد از ۱۲ساعت می‌زاری رو گاز تا جوش بیاد اصلا بهش آب اضافه نمیکنی همون آبی که میندازه کافیه بعد کفایت روشو میگیری ومیذاری تا غلیظ بشه آخر سر من یه قاشق گلاب بهش اضافه میکنم بعد خاموشش میکنی 

راحت‌ترین و سریع ترین و به نظرم خوشمزه ترین مربا