از طرف مادر ترک تبریز از طرف پدر کورد سنندج کوردستانم
شوهرمم مثل خودمه دورگس
گنگ: حضرتآیت اللهعلی حسینی خامنه ای❤️🔥 غیرت: ایرانی👍 برتر منطقه: سپاه 🛐 عشق: یک کلام رهبرم و سلام ❤️ زنده باد ایران پاینده ایران🇮🇷 جاوید باد ایران جانم فدای ایران ❤🛐 د آخه...... تو با این سلیقه❤️🦁💚 سلیقه منو🇮🇷❤️🛐 مسخره میکنی؟ لطفا فقط مردای مادرجنده درخواست بدن با احترام به تمام عقاید قوم خانواده و حجاب یا بی حجابی و پوشش فرد مقابل عقاید: هر عقیده ای داری داشته باش ولی طرفدار حرومزاده نباش منظورمو گرفتی مرسی نگرفتی هم که دیدی مخالف حرفت گفتم ی کلام بگو و سلام برو خدا حفظت کنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودم دورگشم از طرف مادر ترک تبریز از طرف پدر کورد سنندج کوردستانمشوهرمم مثل خودمه دورگس
منم یه رفیق دارم کورد سنندجه خیلی عادیه براشون همه چی حتی میگفت با پسرخاله پسردایی اینا مثلا ک نامحرم هستن دست میدیم و روبوسی همو بغل میکنیم میرقصیم باهم عادیه میگفت عین خواهر برادریم ولی خب خیلی جاها این چیزارو بد میدونن دیگه
منم یه رفیق دارم کورد سنندجه خیلی عادیه براشون همه چی حتی میگفت با پسرخاله پسردایی اینا مثلا ک نامحر ...
اره کلا هم پیش خانواده پدریم کوردا هم پیش خانواده مادریم ترکا همه این چیزا طبیعی و عادیه کاری ندارن
گنگ: حضرتآیت اللهعلی حسینی خامنه ای❤️🔥 غیرت: ایرانی👍 برتر منطقه: سپاه 🛐 عشق: یک کلام رهبرم و سلام ❤️ زنده باد ایران پاینده ایران🇮🇷 جاوید باد ایران جانم فدای ایران ❤🛐 د آخه...... تو با این سلیقه❤️🦁💚 سلیقه منو🇮🇷❤️🛐 مسخره میکنی؟ لطفا فقط مردای مادرجنده درخواست بدن با احترام به تمام عقاید قوم خانواده و حجاب یا بی حجابی و پوشش فرد مقابل عقاید: هر عقیده ای داری داشته باش ولی طرفدار حرومزاده نباش منظورمو گرفتی مرسی نگرفتی هم که دیدی مخالف حرفت گفتم ی کلام بگو و سلام برو خدا حفظت کنه