شکرنیل مدیر استارتر عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 196 عنوان عشق آشپزی 422 بازدید | 17 پست با تجربه های عزیز نی نی سایت به نظرتون منی که اشپزی دوس دارم کلاس های اشپزی شرکت کنم یا خودم به صورت تجربی از طریق کتاب و اطرافیان یاد بگیرم؟ افکار تبدیل میشن به اجسام 1396/11/11 | 08:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
masoome_mahsa عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 3150 تو نت ک قشنگ یادمیده من اکثرافیلم اموزشیای سایت تبیان و میبینم خانم گلاور😍
lovelife عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 2361 به نظرم هردوتاش خوبه.حال کلاسو داری اول برو کلاس .نداری خودت میتونی تجربی یاد بگیری خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم
شکرنیل مدیر استارتر عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 196 تو نت ک قشنگ یادمیده من اکثرافیلم اموزشیای سایت تبیان و میبینم خانم گلاور😍 منم فیلم اموزشی زیاد میبینم خیلی دوس دارم از پایه و اصولی یاد بگیرم ولی مطمئن نیستم که کلاس های اشپزی واقعا تاثیر گذار هست یا نه افکار تبدیل میشن به اجسام
مهابانو73 عضویت: 1396/11/04 تعداد پست: 1074 خوشبحالت من نه استعداد دارم نه علاقه دارم شوهرمم همش تیکه میندازه افسوس از زمانی که بی دینی نماد روشنفکری باشد😔😔😔
مامان_آينده1 عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 2936 تجربي هم خوبهنت بگرداز أدما بپرسهر كي هر چي رو خوشمزه درس ميكنه ازش بپرس
شکرنیل مدیر استارتر عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 196 خوشبحالت من نه استعداد دارم نه علاقه دارم شوهرمم همش تیکه میندازه اخییی الهی عزیزممن به هیچ هنر دیگه غیر آشپزی علاقه ندارم اینم یه چن سالیه که پیگیر شدم ولی وقتشو نداشتم تا الان واسش وقت بذارم حالا میخوام شروع کنم ولی هنوز دو دلم افکار تبدیل میشن به اجسام
syrin عضویت: 1392/07/15 تعداد پست: 5490 منم فیلم اموزشی زیاد میبینم خیلی دوس دارم از پایه و اصولی یاد بگیرم ولی مطمئن نیستم که کلاس ه ... من اشپزی ام خوبه تجربی ولی یه چیزایی رو نمیشه اینجوری یاد گرفت مثلا اسلایس و خرد کردن سریع ورز دادن درست خمیر انگار یکی باید دستاتو بگیره دقیق ببینی باید چیکار کنی
masoome_mahsa عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 3150 منم فیلم اموزشی زیاد میبینم خیلی دوس دارم از پایه و اصولی یاد بگیرم ولی مطمئن نیستم که کلاس ه ... مجازی ک ب پای کلاس حضوری نمیرسه😊😚 همینجا اگ کلاس رفتن راهنماییتون میکنن ب نظرم برو کلاس شما ک انقد علاقه مندی😍😍منم خیییییلی ب درست کردن کیک شیرینی دسر اینا علاقه دارم.مشوق ندارم😶سرد میکنن ادمو...
شکرنیل مدیر استارتر عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 196 من اشپزی ام خوبه تجربی ولی یه چیزایی رو نمیشه اینجوری یاد گرفت مثلا اسلایس و خرد کردن سریع ورز دادن ... پس یعنی شما موافق کلاسین افکار تبدیل میشن به اجسام
شکرنیل مدیر استارتر عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 196 بعدم أشپزي تمرينه هر چي بيشتر بپزي بيشتر دستت مياد اره کاملا موافقم با نظرتون افکار تبدیل میشن به اجسام
taranombarun عضویت: 1396/08/20 تعداد پست: 2985 منم دوست دارم اشپزی رو , با اینکه شاغلم و بچه کوچیک دارم دوستداشتم اوایل کلاس برم ,
شکرنیل مدیر استارتر عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 196 همش ازین میترسم وقت بذارم هزینه کنم ولی اونی که میخوام نشه باید بگردم یه کلاس آشپزی خوب پیدا کنم تو رشت افکار تبدیل میشن به اجسام
syrin عضویت: 1392/07/15 تعداد پست: 5490 همش ازین میترسم وقت بذارم هزینه کنم ولی اونی که میخوام نشه باید بگردم یه کلاس آشپزی خوب پیدا ... اره اگه دوست داری لااقل کمی حرفه ای باشی کلاس خیلی موثره من خیلی کارارو سعی کردم از رو فیلم ببینم موفق نشدم هنوز چاقو بزرگ دست گرفتن برام سخته