2777
2789
من مادرم ۹ ماه ترکیه بود اونم تو زمستون ،،،خیلی سخت گذشت چون اونجا برای سوخت باید از چوب استفاده کنی ...

🤔😂کی گفته گاز نیست ما همین الان داریم از گاز استفاده میکنیم فقط گرون هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ترکا بهت جمله میکنن با اینکه خودم ترکم بهم برخورد چی باشه هم نژادیم با اونا

عزیزم برید متوجه میشید درست میگم 

توی مجازی همش بی رحمی خودشون جار میزنن میگن

ایرانیا مثل ارامنه آشوریان یونانیا نسل کشی میکنیم!

دختر مازندرانم

خب همین دیگه ،،،مادرم از بخاری برقی استفاده می‌کرد ولی سخته تا عادت کنی

اولن که همه خونه های ما گاز کشی شده هست و چوب نمیسوزونسم و اینکه برق گاز برای ترکیه اروپا گرون چون توانایی تولید ندارع و از روسیه و امارات میگیره 

[QUOTE=379487584]عزیزم برید متوجه میشید درست میگم  توی مجازی همش بی رحمی خودشون جار میزنن میگن ایرانیا مثل ارا ...[/QUOTE

من رفتم شما انگار نرفتی والا

اصلا از اون خبرا نبود خیلیم مردمش خونگرم بودن شما انگار دوست داری بحث سیاسی کنی یا شایدم چیز دیگس خلاصه خدا میدونه 

اولن که همه خونه های ما گاز کشی شده هست و چوب نمیسوزونسم و اینکه برق گاز برای ترکیه اروپا گرون چون ت ...

شما کدوم کجایید من مادرم استانبول بود یه خونه نقلی سه خوابه گرفته بود خونه هم گاز کشی نبود شاید منطقه ها فرق میکنه

عزیزم برید متوجه میشید درست میگم توی مجازی همش بی رحمی خودشون جار میزنن میگنایرانیا مثل ارامنه آشوری ...

والا چی بگم من بعضی فامیلام اونجان چیز بدی ندیدم ازشون شاید با ما کار ندارن

یاشاسین تمام توتلر(≚ᄌ≚)ℒℴѵℯ❤

[QUOTE=379487584]عزیزم برید متوجه میشید درست میگم توی مجازی همش بی رحمی خودشون جار میزنن میگن ایران ...

نه من اصلا قصد این چیزا ندارم 

من چیزی دیدم میگم 

من تو مجازی خیلی باهاشون درگیر میشم بخاطر توهین به ایران و مردمش

دختر مازندرانم

شما کدوم کجایید من مادرم استانبول بود یه خونه نقلی سه خوابه گرفته بود خونه هم گاز کشی نبود شاید منطق ...

من استانبول هستم محله باغچه شهیر هیچ فرقی ندارد حتی محله گودال که پایین شهر هست و بدترین جا هست گاز کشی شده