2777
2789
عنوان

شمام اینطوری هستین یا من مریضم

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 21 پست
منم همینطورم یه وقتا بخودم میام میبینم دارم برای فوت بچها یا خانوادم گریه میکنم در حد مرگ درصورتی که ...

وای منم بعضی موقعا یدفعه اشک میریزم برای چیزی که نشده😂😂😂😂😂😂😂

چرا اینجوری ایم 

بنظرم همش مال درسه ، درس باعث حبس شدن تو خونه شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم بعضی موقعا یدفعه اشک میریزم برای چیزی که نشده😂😂😂😂😂😂😂چرا اینجوری ایم بنظرم همش مال درس ...

درس چیه دخترم 

من ۲ تا بچه دارم😐😂

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
وای منم بعضی موقعا یدفعه اشک میریزم برای چیزی که نشده😂😂😂😂😂😂😂چرا اینجوری ایم بنظرم همش مال درس ...

تاپیکتونو دیدم یاد خودم افتادم تو دوران کنکور😂💔

منم کلا خیالپردازم ولی تو دوران کنکور خیلییی شدیدتر شده بود، الان دانشجوعم یکم مشغله هام بیشتر شده کمتر خیالپردازی میکنم اما همچنان تو وجودم هست یهو میبینم تو شلوغ ترین لحظه در حال خیال پردازی ام🥲😂

البته اینکه یکی رو هم دوست داری تاثیرش بیشتره

کلا درس و عشق باعث خیال پردازی شدید میشه

البته اگه اشتباه نکنم شما کاربر آقا هستید..

تو این سایت که همش میگفتن آقایون اصن فکر نمیکنن به کسی و چیزی و... منم تصورم این بود که پسرا خیالپرداز نباشن

ولی خب انگار شما مثال نقض بودین، جالب بود😅

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

تاپیکتونو دیدم یاد خودم افتادم تو دوران کنکور😂💔منم کلا خیالپردازم ولی تو دوران کنکور خیلییی شدیدتر ...

نه من تو جاها شلوغ خیالپردازی نمیکنم فقط تو خلوت😂

نه بابا پسراهم اگه عاشق بشن خیلی فکری میشن

نه من تو جاها شلوغ خیالپردازی نمیکنم فقط تو خلوت😂‌نه بابا پسراهم اگه عاشق بشن خیلی فکری میشن

پس بازم جای شکرش باقیه😂

چه قشنگ

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم