2777
2789
حتما همینطوره پرنسس🌙❤

پرنسس فیونا کجاست

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😍😍ملکه کدام سرزمین؟

چرا پستاتون رو حذف کردین؟

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
با شرک تو کلبن😄💛🦋یادم انداختی لعنتی الان باز برم انیمیشنشو ببینم

آخی جوجت مرد😔

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اره 😞امروز ماهی فایترمم مرد

۲ تا دیگه جوجه داری؟

پایین قفسشون پارچه بزن کلاغ نتونه نوک بزنه

عده ای گزارش زدندجاشون را در سایت تنگ نموده بودم😅

🥰حیف نبود، زندگیتون عین رمانا بود... من ک کلی کیف کردم خوندم

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
۲ تا دیگه جوجه داری؟پایین قفسشون پارچه بزن کلاغ نتونه نوک بزنه

اره دو تا دارم

این دوتا تقریبا بزرگن دو ماهشونه 

اره کلا دور قفسشون اجر گذاشتم 

من خر تنهای شهرم با شرکم من قهر قهرم... 

اره دو تا دارماین دوتا تقریبا بزرگن دو ماهشونه اره کلا دور قفسشون اجر گذاشتم

منم جوجه دارم خیلی بامزه ن

تاپیکت خوندم گفتی دونه میخورد شکمش بزرگ میشد میبوسیدم 😅

منم جوجه دارم خیلی بامزه نتاپیکت خوندم گفتی دونه میخورد شکمش بزرگ میشد میبوسیدم 😅

چقدی ان جوجه هات

خیلی شکمش قشنگ بود شکمش مدلش مو نداشت انقد پوستش نرم بود دونه که زیاد میخورد باد میکرد شکمش منم محکم بوس میکردم شکمشو😞😞😞🌙❤

من خر تنهای شهرم با شرکم من قهر قهرم...