2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 8553 بازدید | 300 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدرحس بدیه یکی دیگه شوهرتو ببوسه😟دیگه فکرنکنم اون ادم سابق بشیتواستارتر😢 خیلی ناراحت شدم

نمیشم واقعا نمیشم

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند
من جای استارتر بودم عینکشو از ۷ زاویه ی مختلف تو حلقش میکردم

نمیدونم کجاست وگرنه دماری ازش در میوردم

میدونم وضع روحیت مناسب نیس درکت میکنم ولی ته دلت یه آرامش داشته باش که اگه تکیه گاهت اینجوری سرخود ش ...

خدا کمکم کنه

ای کاش قانونی بود که اگه مرد خیانت کنه زنم میتونه صیغه مرد دیگه ای بشه و جلوی شوهرش بااون مرد باشه..تا دیگه غلط بکنن مردها خیانت کنن😠😠😤😤یا اینکه خیانت مردحق طلاق رو به زن میداد..😩😮ببخشید از لحن حرف زدنم خیلی عصبانیم😑😣

شما خودتون لیسانس دارید زن یک دیپلمه شدید؟؟چرا انقد خودتون رو دست پایین گرفتید که اینجوری بشه😔😔

دلم براش سوخت گفت مادر نداره زن باباش نمیزاره درس بخونه اذیت شده 😢😢ترحم بر شغال تیز دندان ستمکاریست بر گوسفندان

ای کاش قانونی بود که اگه مرد خیانت کنه زنم میتونه صیغه مرد دیگه ای بشه و جلوی شوهرش بااون مرد باشه.. ...

کاش واقعا همین بود کاش قانونمون به زنم اهمیت میداد

عزیزم میفهمم آخرش به من گفت میخواستم بگیرمش گفتم اگه میخواستی  بگیری چرا قایمکی ازش فیلم گرفتی ...

😢😢

حتما گلم غصه نخور الان کجایی شوهرت کجاست ؟

الان اومدم خونهدخودم دارم اقدام میکنم برای آسفالت کردنش

سلام دوست عزیز. یه وبسایت حقوقی هست که میتونید سوالات حقوقیتون در زمینه خانواده رو اونجا مطرح کنید و ...

مرسی