2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 8551 بازدید | 300 پست
خودمونیم درسته مردا هم مقصرن ولی مقصر اصلی دختران که اینقدر تن فروشن و یه ارزن عقل تو کلَّشون ن ...

شوهر من بیشتر مقصره

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا به سر شاهد به جون تنها پسرم کم براش نذاشتم همجوره حامیش بودم با بدترین شرایطش ساخته ام

حالاحتما دختره از توام زشت تره؟بنظرت؟

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی

من دارم فکر میکنم اگر همچین چیزی برام پیش بیاد زنده میذارمشون یا نه!!!

خدا به دلت صبر بده استارتر.که اگه مردت به راهه،آدمش کنی.

اگر هم براه نیست یه زندگی بدون دغدغه بدون شوهرت بسازی با بچت

من برات گزارش زدم تانی نی یارحدف کنه بقیه هم بزنن لطفا 

مرسی ممنون خدا کنه حذفش کنه زود

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند
خدا به سر شاهد به جون تنها پسرم کم براش نذاشتم همجوره حامیش بودم با بدترین شرایطش ساخته ام

اشکال ازتونیست عزیزم

مردا این روزا نمیدونم دیگه چ توقعاتی از زنشون دارن ک تا ی کوتاهکارزی دیدم سریع برن سراغ یکی دیگه

خودشون چکارمیکنن برازناشون ک این همه توقع از زن دارن

همون کارشناسی ک میاد میگه براشوهرتونماساژشیر بدیدو پاشو ببوسید مردارو اینجوری میکنه

چرا یکبار یکی نمیگه زن بدبختو درک کن همش تقصیر همین افکار نامناسبه ک مردارو اینجوری کرده

بی رنگ رخت زمانه زندان من است😟
شکایت کنن بگن چی؟ بگن دختر ما با یک مرد متاهل رفته ددر عکس گرفته حالا خانومش عکسشو پخش کرده؟

اره دور ازجون همگي بعضي ها اينقدر بيحيا شدن كه هر كاري ممكنه بكنن

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
اشکال ازتونیست عزیزم مردا این روزا نمیدونم دیگه چ توقعاتی از زنشون دارن ک تا ی کوتاهکارزی دیدم سریع ...

وای شوهرم کلیپشودیدمن انقدحرص خوردم زنه داهاتی .اه اه.چ وضعشه.نمیدونم مرداچشونه تخم دوزرده میکنن مگه تا ی ایرادکوچیک ازمون ببینن گندش میکنن

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی