2777
2789
آره خیلی خوبه اگه میتونی من دل دماغ ندارم خواهر همین جوری هرکی میخواد بخواد نمی‌خواد به درک نمی‌خواد ...

وااااای چقدر منی منم اصلا لوازم آرایش ندارم و بلد نیستم بکنم 

تازه آرایش هم میکنم به نظرم زشت تر میشم 

از حسودیه این جمله ی همش عمله رو ما خانوما برای تسکین خودمون میگیم محاله یکی زیبا باشه و یکی اینو‌نگ ...

من که کیف می کنم خوشگل می بینم. کلا هم دنبال توی چهره آدما دنبال نقاط مثبتشون می گردم و بهشون میگم حتما چون زیبایی کاملا سلیقه ایه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که کیف می کنم خوشگل می بینم. کلا هم دنبال توی چهره آدما دنبال نقاط مثبتشون می گردم و بهشون میگم ح ...

منم همینطور آرزوی خوب میکنم برای همه 

همه چهره هام زیبایی منحصر به فرد خودشون رو دارن 

ولی از آدمایی که زیبایی های خودشون رو میکنن تو چشم آدما 

هر دفعه به بهونه نظر سنجی و چه میدونم به اصطلاح کمک عکس هاشونو یه طوری میزارن چهروشونو نمایان کنن واقعا بیزارم ! به نظرم دچار فقر فرهنگی هستن .... اختلال شخصیتی دارن خداروشکر یه کاربر اینطوری بود رفت از سایت راحتمون کرد .... 

نه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

منم همینطور آرزوی خوب میکنم برای همه همه چهره هام زیبایی منحصر به فرد خودشون رو دارن ولی از آدمایی ک ...

شماهم دقیقا داری یکیو تخریب میکنی چون احساس کمبود میکنی در مقابلش هیچ زن با اعتماد به نفسی چهره ی یه زن دیگرو خراب نمیکنه جانم

خب باشهکه چی؟😐😐شماهم اگر زیباتر میشی انجام بده

عزیزم اینجا صحبت درمورد عمل کردن این خانوم ک ابروهاشو! 

منم بدون آرایش و بدون عمل به اندازه کافی زیبا هستم و چهره دلنشینی دارم و از خودم راضیم 

توی متن تاپیکمم تخریبش نکردم ! و حتی جمله ای که برای شما هم نوشتم تخریب کننده اصلا نبود ! منظورم این بود چیزی که شما مثال زدی این کارا روش انجام شده !

چرا دوست داری گارد بگیری ! داریم محترم صحبت میکنیم! من به شما توهینی کردم ؟

شماهم دقیقا داری یکیو تخریب میکنی چون احساس کمبود میکنی در مقابلش هیچ زن با اعتماد به نفسی چهره ی یه ...

عزیزم من تخریب کردم آیا چهره کسی رو ؟؟ گفتم اون کاربر زیبا بودن از نظرم ولی رفتاری که انجام میدادن شایسته یک خانوم نبود چون حتی عکس پاهای لختش هنوز توی سایت هست ! حتی توی متن تاپیکمم تخریب نکردم چهره این بلاگر رو خیلی غیرمستقیم محترمانه منظورم رسوندم 

منم کمبودی توی زندگیم ندارم جانم شاید  این احساس همیشگی درون شما این حسو بهتون منتقل میکنه در مورد اطرافیان 🩷