2821
2789
بخدا بیای سر کلاس. روانت بهم میریزه. من یه کلاس دارم. دانش اموزاش وحشت ناکن. اصلا می بینمشون می گرخم ...

من گفتم بعضی به خودتون نگیرید ولی خب دبیر دیدم وقتی میاد تو کلاس همه ساکت میشن 

بعد شما قبل اینکه بری فرهنگیان خودت مدرسه میرفتی فضا شو میشناسی باید به اینجاشم فکر میکردی الانم که دیگه دبیر شدید نباید با بچه مردم بد رفتار کنید اگه کار اشتباهی کرد ببرش تعهد بده تموم بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااا ، چه ربطی داره ، حالا فرض من مادرش پرستار بود یا یه شمال دیگه داشت باز نظرت چی بود ؟؟

د اخه

داره میگه دبیر میشه روم ریپ نزنی بگی شاغلا هم همینن برام مهم نیست اوکی؟منم داشتم میگفتم تایم کاریشون کمتره ولی از لحاظ دیگه بدترن

من گفتم بعضی به خودتون نگیرید ولی خب دبیر دیدم وقتی میاد تو کلاس همه ساکت میشن بعد شما قبل اینکه بری ...

اتفاقا زمان مدرسه ما این طور نبود دوست عزیز. 

من در کل صبورم. ولی روی روانت بازی میکنند. اصلا وحشت ناکن. همه نه ها. من ۱۰ تا کلاس میرم فقط یکیش  یا دوتاش این جوریه. 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

اتفاقا زمان مدرسه ما این طور نبود دوست عزیز. من در کل صبورم. ولی روی روانت بازی میکنند. اصلا وحشت نا ...

دقیقاا مثلا امروز میگفتم ساکت باشید بزارید تموم کنم سال تموم شد من هنوز بخش گیاهی رو تموم نکردم برگشتن گفتن به ما چه:/

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

اتفاقا زمان مدرسه ما این طور نبود دوست عزیز. من در کل صبورم. ولی روی روانت بازی میکنند. اصلا وحشت نا ...

شما بیشتر ۴۵ سالته؟همیشه دانش اموز بی نظم و شیطون هست

به هرحال این انتخاب خودتون بوده

شما بیشتر ۴۵ سالته؟همیشه دانش اموز بی نظم و شیطون هستبه هرحال این انتخاب خودتون بوده

نه جانم من ۲۵ سالمه. 

تفاوت سنی نداریم. ولی تا این جور محیط ها نیای نمی دون وضعیت چطوره. 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

نه جانم من ۲۵ سالمه. تفاوت سنی نداریم. ولی تا این جور محیط ها نیای نمی دون وضعیت چطوره.

والا منم مدرسه رفتم میدونمم دبیرا بخاطر سروصدا کلافه میشن ولی باید توانایی ساکت کردن کلاسو داشته باشن

از لحاظ اخلاقی و تربیت بچه خیلی عالیه ولی از لحاظ مالی من مردی که شغلش معلم باشه رو نمی‌پسندم چون درآمدش پایینه و سقف آرزوهای من بلند

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
از لحاظ اخلاقی و تربیت بچه خیلی عالیه ولی از لحاظ مالی من مردی که شغلش معلم باشه رو نمی‌پسندم چون در ...

میتونه درآمد دیگ هم داشته باشه 

اینک در نظر بگیرید ک تایم خالی زیادی هم دار برای مسافرت و.. ۴ ماه تابستون تعطیل 

از لحاظ اخلاقی و تربیت بچه خیلی عالیه ولی از لحاظ مالی من مردی که شغلش معلم باشه رو نمی‌پسندم چون در ...

با بقیه کارمندا تفاوتی نداره 

فقط اینه ک کارمند های دیگ علاوه بر پول وقت هم ندارن