😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁 تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
نوش نگاهتون اما نوشته بنده نیست. مینویسم اما نه در این حد زیبا و شیوا🙂🦋☘️
از دل نوشته های خودتم بذار
سعید🥀🖤تا میتونید به آدمای مهم زندگیتون محبت کنید چون یه روز اسیر خاک میشن و تو میمونی و یه دنیا حسرت🥀🖤جای خالی پدر مادر هیچکس نمیتونه واستون پر کنه پس قدرشون بدونید🖤🖤
سعید🥀🖤تا میتونید به آدمای مهم زندگیتون محبت کنید چون یه روز اسیر خاک میشن و تو میمونی و یه دنیا حسرت🥀🖤جای خالی پدر مادر هیچکس نمیتونه واستون پر کنه پس قدرشون بدونید🖤🖤
چشم هایت را نگردان این من خسته و زار سالیانیست که در حسرت یک گوشه نگاه به کمان کنج اتاقی فلک آویخته ...
عالی بود👍🌹
به این قشنگی پس دیگه نگو....
نوش نگاهتون اما نوشته بنده نیست. مینویسم اما نه در این حد زیبا و شیوا🙂🦋☘️
من کی گفتم شعر نگو!!!!
میگم اینو نگو که اشعارم زیبا و شیوا نیست
منظورم این بود
برعکس از نظر من خیلی قشنگ و پر مفهموم بود👍👍👍👍👍
نمیدونم شاید... از نظر خودم تنها یه سری واژه کنار هم ردیف میکنم. از این به بعد سعی میکنم از اشعار خو ...
بقیه شعرا هم همین کلمه ها و واژه هارو با نظم کنار هم میذارن و میشه شعر
تعارف نکردم واقعا قشنگ بود😁👌
موفق باشی👍