2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من زدم امده بود ک پاکش کردم

چیزی نیومد

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
برای همینه وقتی عکسمو میزارم پروفایلم فقط برای خانوادم نشون داده میشهه🙂

منم برم همین کارو کنم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
منم برم همین کارو کنم

بهتر 

چند سال پیش که با دوستام کلاس میرفتم تایم های استراحت دوستم گوشیشو درمیاورد از شات عکس این واون نشونمون میداد بخدا از اون روز نه عکس دادم نه عکس گذاشتم پروفایلم 

حالا استاتر رو نمیگم کلی بود منظورم

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

ببینید دوستان من راستش و بگم بهتوندوستج خیلی اعتماد ب نفس پایینی داره همه اش میگه ساده ام از همه عقب ...

منظورم شما نبودید عزیزمم اگر ناراحت شدین ببخشید🌹

گفتم که شمارو نمیگم چون اصلا چیزی نگفتین درمورد عکس کلی گفتم من 

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز