هییییییییییچ مدیر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 5109 عنوان بچه ای که دوست نداره یاد بگیره | مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 22 پست با بچه ای که از یاد گرفتن فراریه و فقط به فکر بازیه چی کار باید کرد؟ نگین با بازی یاد بگیره چون اولا همه چیزو نمیشه با بازی یاد داد دوما میفهمه قصدتون اموزشه نه بازی زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند 1404/01/31 | 13:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهتاب1371 عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 5015 آره ولی اونجا هم به حرف مربی گوش نمیده فقط فکر بازیه خیلی سخت نگیر.بچه ست بذار بازی کنهپسر منم همینطوری بود الان که کلاس اوله اصلا مشکل درسی نداره خیلی هم باهوشه
هییییییییییچ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 5109 گلم، اول باید بفهمی چرا بچه از یاد گرفتن فراریه. شاید اعتماد به نفس کم یا ترس از اشتباه کردن داشته ب ... ممنون عزیزم مشکل اینجاست که درک و گفتارش پایین تر از سنشه و خیلی از این چیزایی که گفتین رو متوجه نمیشه زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
ملودی1230 عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 719 شما تجربه مشابه دارین؟ بله عزیزم دکتر تشخیص داد وا بیش فعاله وبهش قرص داد شبی نصفی بهش میدم خیلی تغییر کرده امضا ندارم اثر انگشت قبوله؟☝
هییییییییییچ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 5109 بله عزیزم دکتر تشخیص داد وا بیش فعاله وبهش قرص داد شبی نصفی بهش میدم خیلی تغییر کرده مثلا من تمرینات گفتاردرمانی رو باید باهاش کار کنم اصلا همکاری نمیکنه بچه شما هم اینطوری بود؟ الان چند سالشه؟ زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
زهرا138311 عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 4655 گلم، اول باید بفهمی چرا بچه از یاد گرفتن فراریه. شاید اعتماد به نفس کم یا ترس از اشتباه کردن داشته ب ... سلاممیشه منم راهنمایی بدهید؟
هییییییییییچ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 5109 این زن فعلا پریوده جدیش نگیرید😪 چی میگی زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
ملودی1230 عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 719 مثلا من تمرینات گفتاردرمانی رو باید باهاش کار کنم اصلا همکاری نمیکنه بچه شما هم اینطوری بود؟ الان چن ... بله 4/5 امضا ندارم اثر انگشت قبوله؟☝