2777
2789
عنوان

کیا همسرشون ازشون دورن 🥴🥴🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 29 پست
من گاهی از تنهایی کلافه میشم چون همسرم خیلی کم هستش آخر ماه از این‌جا میریم دیگه امتحان بچه ها هم شر ...

اوفف کامل درکت میکنم 

من چند ماه پیش عروس داداشم بود 

خدارو شکر خورد ب مرخصیش یعنی من نمیتونسم یه رژ لب  هم بزم خخ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوفف کامل درکت میکنم من چند ماه پیش عروس داداشم بود خدارو شکر خورد ب مرخصیش یعنی من نمیتونسم یه رژ ل ...

مرسی عزیزم آره سخته حالا من برای خرید مشکل ندارم عادت کردم ولی خودش که نیست سختمونه اگر ایران بود بهتر بود 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

رفته خارج

بله کلا اونجا بود از اول شغلش ما هم قراره بریم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

پس خوبه دیگه. موفق باشین

ممنونم عزیزم توکل بر خدا

مال هرشب خونه هست اما کاری به هم نداریم

چرا به هم کاری ندارید؟باهم حرف نمیزنید؟

من و شوهرم هم اینجوری هستیم،صبح میره سر کار آخر شب میاد شام میخوره و میخوابه

حتی دوتا جمله هم حرف نمی‌زنیم

من واقعا خسته شدم،دیگه دارم کم میارم

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

@aa1366 زیر بوته ای چیشد که فکر کردی چون گفتم همسرم نیست تو عن میتونی بهم درخواست دوستی بدی 

روزی صد نفر درخواست میدن من اسم نبردم ولی چون اینجا گفتم همسرم نیست اومدی لایک کردی درخواست دادی آبروت بردم حرومزاده 

😅😅😂

میبینی خداوکیلی خجالت هم نمی‌کشن 😂

چرا به هم کاری ندارید؟باهم حرف نمیزنید؟من و شوهرم هم اینجوری هستیم،صبح میره سر کار آخر شب میاد شام م ...

نمیدونم والا نه قهر نیستیم انگار حوصله منو بچه هارو نداره با زن کاکاش حرف میزنه و درد دل میکنه ولی بامانه صبح میره شب میاد شام میخوره تلوزیون میبینه میخوابه رابطه هم هیچی اصلا الان ۷ماه همین شده 

گ