2777
2789
عنوان

من خیلی بی دقتم😭😭😭😭😭😭😭😭

133 بازدید | 19 پست

خیلی بی دقتم چیکار کنم به هیچی دقت نمیکنم همه کارامو درست انجام میدم لحظه اخر بی دقتی میکنم گند میزنم تو همه چی اصن ذوق انجام هیچکاریو ندارم دیگه هیچکاری نمیکنم منکه تهش خراب میکنم دیگه چرا الکی انجامش بدم همین اول انجام ندم بهتره عرضه ندارم

یجوری میرم انگار از اول نبودم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم خیلی حافظش چن وقته داغون شده بود کندر میخوره هرشب الان بهتر شده

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خب خواهر من بخاطر همونه😬

اره ولی نمیدونم چیکار کنم همه چی تو ذهنمه خیالپردازی ،حرص و جوش استرس خجالت همه چی اینقد شلوغه حتی نمیتونم توی خلوت تمرکز کنم چه برسه موقع انجام کارام

یجوری میرم انگار از اول نبودم

اره ولی نمیدونم چیکار کنم همه چی تو ذهنمه خیالپردازی ،حرص و جوش استرس خجالت همه چی اینقد شلوغه حتی ن ...

عزیزم منم مثل توعم الان اون مشغولیت ها بهتر شد اعصاب بی دقتیم هم بهتر شد خیلی

پرنسسعلی ها نیان تو تاپیکم😒😒

اره ولی نمیدونم چیکار کنم همه چی تو ذهنمه خیالپردازی ،حرص و جوش استرس خجالت همه چی اینقد شلوغه حتی ن ...

منم اینطورم البته اضطراب شدید دارم 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹